DIY - Kirjahylly vanerilaatikoista

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Hiljaa hyvä hylly tulee. Tämän hyllyn kanssa meni kaksi vuotta, mikä on jopa minun mittapuullani aika hyvän mittainen diy-projekti. :D Jotenkin tämä vain jäi silloin syksyllä 2013 (jolloin asiasta ensi kertaa kirjoitin) muuton ja rempan ja kaiken muun jalkoihin ja muistin keskeneräisen projektin vasta tänä kesänä häätarvikkeita kasaillessamme.

Teetätimme pari vuotta sitten Toivalan puussa tarvikkeet viiteen 30x30x30cm vanerilaatikkoon, joista olin suunnitellut kirjahyllyn yläkerran alkoviimme. Emme kuitenkaan syystä tai toisesta naputelleet ja maalanneet kaikkia laatikoita tuolloin valmiiksi, vaan osa levyistä jäi varastoon odottamaan. Tänä kesänä tarvitsimme piknik-teemaisiin yllätyshäihimme pikkupöydät kullekin peitolle, ja painavat vanerilaatikot olivat tarkoitukseen täydelliset. Kyljelleen käännettyinä kunkin kuution sisään mahtui vielä mukavasti muutama huopa, joihin vieraat saivat kääriytyä illan viiletessä.

Hyllyä varten hommatut laatikot naputeltiin siis valmiiksi tänä kesänä ja häiden väriteeman mukaisesti niistä tuli valkoiset ja sisältä turkoosit sekä roosat, vaikka alkuperäinen idea olikin vaaleanharmaa. Nyt laatikot ovat päässeet niille suunniteltuun käyttötarkoitukseensa ja kivastihan ne toimivat. Tämän hyllyn hauskuus on muunneltavuus, sillä laatikot ovat irrallisia ja näin hyllyn voi kasata monella eri tapaa.


Kommentoi
Lähetä kommentti