Aura-vadelmaviettelys

tiistai 22. elokuuta 2017

On se hyvä, että omalla pihalla kasvaa sellaisia terveellisiä juttuja kuten vadelmia. Niistähän saattaa inspiroitua kokeilemaan jotain uutta kevyttä syötävää! (Niinpä niin.) Jostain kumman syystä netistä vinkkejä etsiessäni harhauduin taas jälkiruokaosastolle ja herkullisia ideoita tuli vastaan montakin. Mutta jos ohje yhdistää tuoreita oman pihan vadelmia ikisuosikkiini Aura-juustoon, en voi jättää kokeilematta!

Valion sivulta bongasin Aura-vadelmaviettelyksen ohjeen, joka sekoittaa kaikkea hyvää: vattuja, vispikermaa, hapankorppuja ja Auraa! Ja minä ainakin tykästyin ohjeeseen. Samalla tuli myös muutama uusi idea Aura-juuston käyttöön. Yleensä en malta siitä kovin erikoisia valmistaa, koska se on niin hyvää sellaisenaan, mutta vispikermaan ja rahkaan yhdistäminen sai pohtimaan, kuinka hyviä levitteitä, kastikkeita, dippejä ym. juustosta voisi kokeilla kikkailla. Ja seuraksi sopii niin suolaiset hyvät kuin oman pihan vadelmatkin. Nam!


Harvemmin tulee käytettyä näitä miehen mummolta saatuja Iittalan Tapio-laseja. Nyt oli kuitenkin sen verran hyvät maut, että maljat pääsivät käyttöön. ;)

Kommentoi
Lähetä kommentti