Vauhdikas viikonloppu

maanantai 27. toukokuuta 2013
Ohitettua viikonloppua ei voi ainakaan vauhdin puutteesta parjata, sillä suoritin sen aikana tähän mennessä nopeimman pyrähdykseni ulkomailla ja vauhti vaan kiihtyi matkakohteessa. Heti alkuun väärinkäsitysten välttämiseksi kerron, etten puhu nyt todellakaan mistään kreisibailaamisesta ja lujasta menosta Euroopan menomestoissa, vaan aidosta vauhdinhurmasta auton ratissa.
(yllä) Tein lennolla mielenkiintoisen havainnon iPhonen tavasta käsitellä potkurikoneen pyörivää propellia. Myös aiheesta otettu videopätkä oli sangen hupaisaa katsottavaa. (alla) Kuljimme viikonlopun ajan paikasta toiseen (ei niin uudella) limousiinilla. Matkat taittuivat oikein rattoisasti, mutta kyllä meitä nauratti parhaat päivänsä nähneen auton nitinä ja natina, kun se milloin mistäkin kurvasi meitä hakemaan.

Bongasimme lopputalvesta mielenkiintoisen nettidiilin, jossa tarjolla oli viikonloppureissu ‪Tšekki‬in. Perillä odotti varsin tasokas hotelliyöpyminen sekä sukellus superautojen maailmaan. Matkasimme siis kahdeksanhenkisen porukan voimin (minä ja seitsemän miestä..jostain syystä muita tyttöjä ei matka kiinnostanut (!?)) Tšekkiin tarkoituksenamme käydä kokeilemassa muutamia peruspirssejä harvinaisempia menopelejä, joista itse valitsin alleni Lamborghini Gallardon.
Lamborghini Gallardo

En ole koskaan oikein välittänyt Lambon muotoilusta, mutta juuri siksi halusin antaa autolle mahdollisuuden vakuuttaa minut muilla keinoin. Ja kyllähän auto sen tekikin. Ajo ei ollut pitkä, vain noin 15 minuutin pätkä maantietä ja loppuhuipennus lentokentällä, jossa pääsi käskemään autoa kaasupolkimen kautta ja kyllähän se tottamaar totteli. Pätkällä ehti päästä maistamaan -250 kilometrin tuntivauhtia, joka muuten on vähän toista kuin se tätä ennen hurjin nopeuslukemani noin 150km/h. ;)
Ferrari F430

Muita autoja, joista kaikkia joku seurueestamme pääsi kokeilemaan, olivat Ferrari F430, suosikkikaunokaiseni ja ikuinen unelma-autoni Porsche 911 sekä oikea petrolipäiden unelma-alus Ariel Atom 3, joka olisi ehkä ollut jo vähän turhan hurja peli meikäläisen makuun. Hurjastelujen jälkeen vietin loput viikonlopustani lepäillen ja nautiskellen, kun taas miehet suuntasivat Plzeňin yöhön.

Porsche 911

Reissu oli loistavaa vaihtelua ja hauska kaikin puolin. Saa nähdä, minkä menopelin kesytän seuraavan kerran tilaisuuden koittaessa. ;D
Ariel Atom 3
Kommentoi
Lähetä kommentti