Sataa sataa ropisee..

sunnuntai 5. toukokuuta 2013
Olin valmistautunut nauttimaan keväästä tänä viikonloppuna. Tarkoitus oli löhöillä auringonpaisteessa takapihalla ja syödä jätskiä ainakin puolen kesän edestä. Kuitenkin haaveet auringonpaisteesta ja keväisen kauniista ilmasta olivat melko kaukana viikonlopun todellisesta säätilasta. Siksi minua ei harmitakaan niin kovasti, että koko viikonloppu meni sairasvuoteessa antibiootteja popsien. Onneksi olo on kuitenkin nyt kohentunut sopivasti arjen aherruksen aloittaakseni ja edessä on uusi viikko. Toivottavasti siitä tulee edes hieman aurinkoisempi.

Lupasin muuten ilmoittaa tällä viikolla blogini koruarvonnassa voittaneiden nimet. Vaikka mieli tekikin paljastaa voittajat jo paljon aiemmin, onnistuin nyt sitten sattuneesta syystä pitkittämään paljastusta aivan näin viikon loppuun saakka. Mutta maistuupa voitto makoisammalta, kun on jännittänyt viimeiseen asti. ;)

Arvonnan tulos näytti olevan Niinojen juhlaa, sillä voittajiksi arpoutuivat kaksi Niinaa, niina ja Niina Manninen, sekä yksi onnekas annika. Palkinnoiksi kukin saa yhden suosikikseen ilmoittamansa korun seuraavanlaisesti: niinalle lähtee Lumoavan Sade-riipus, annikalle Ritva Liisa Pohjalaisen Kesäpäivä-riipus ja Niina Manniselle Lumoavan Pihla-riipus. Voittajille pitäisi putoilla sähköpostia ihan näillä näppäimillä, joten käykäähän heittämässä takaisin yhteystietojanne, niin saadaan korut postiin. Onnea tuhannesti voittajille ja iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Selvillä ovat muuten myös Matkuksen kultasepänliikkeissä Lumoava-arvonnoissa voittaneet, joten paljastetaanpa heidänkin nimensä. Timanttiset-liikkeessä Bella-kaulakorun on voittanut Piia Sikanen, Kultakukossa arvottu Pihla-riipus lähtee Tuuli Nenoselle ja Kultajousen arvonnan voitti Edit Pölon, joka onkin jo sopinut ja saanut oman korunsa Kultajousen kautta. (Jäi muuten minullekin salaisuudeksi, mikä koru voittajalle lähti, kun en sitä hoksannut kysäistä.:) Mutta onneksi olkoon myös liikkeiden arvonnoissa voittaneille, heihin tullaan olemaan yhteydessä henkilökohtaisesti Lumoavan toimesta.

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!
Kommentoi
Lähetä kommentti