Kaunistusta kärsimättömille

tiistai 30. huhtikuuta 2013
Kokeilin eilen kauneudenhoitotuotetta, joka luultavasti jakaa turhuus- ja tarpeusmielipiteet puoliksi yhtä reilulla kädellä kuin vessasta huuhdottava vessapaperirullahylsy. Itse ihmettelen, miksei kukaan ole tuonut markkinoille tätä tuotetta koskaan aiemmin?! Vai onko minulta vain mennyt jotain ohi.. Joka tapauksessa olen itse tällaisesta tuotteesta haaveillut jo pitkään ja kurvasin heti seuraavana päivänä markettiin hakemaan omani, kun olin nähnyt tuotteesta mainoksen. Nyt siis kaikki kuivaihoiset kosteusvoiteen kanssa läträämistä inhoavat tarkkana, tämä tuote saattaa olla sinunkin uusi suosikkisi.

netanttila.com (7,45€)
Nivea In-Shower Body Lotion on suihkussa käytettävä kosteusvoide. Tuote levitetään suihkussa pestylle kostealle iholle, annetaan vaikuttaa pari sekuntia ja huuhdotaan pois. Tuote on siis ikäänkuin hoitoaine vartalolle. Lotion sisältää merimineraaleja ja sen hoitava koostumus imeytyy kostealle iholle helposti ja nopeasti. Ja kuten Nivea lupaa, tuloksena todella on silkkisen pehmeä ja kosteutettu iho heti suoraan suihkusta tultaessa. Mielestäni huippu tuote, eikä hintakaan päätä huimaa. 400ml puteli maksaa 7-8€.

Itse rupesin pohtimaan vielä, toimisikohan tuote ihokarvanajossa. Jos nimittäin hiustenhoitoaine on hommaan erittäin passeli, niin voisi kuvitella, että vartalolle tarkoitettu hoitoaine toimisi vielä paremmin. Voi mitkä sulosääret tänä kesänä saankaan! ;)
Kommentoi
Lähetä kommentti