Feel Good!

torstai 18. huhtikuuta 2013
Tänään Matkuksessa oli hyvän olon päivä ja samaan aikaan vietettävä Ladies' Day marssitti lavalle tyylikkäitä aikuisia naisia. Myymälöissä oli tarjolla pukeutumisvinkkejä ja stailauspalvelua ja promopisteissä käsiteltiin hyvää oloa. Ainakin lavalle nousseista naisista hyvä olo huokui. Jos olit paikalla, toivottavasti myös oma kauppakeskusvierailusi oli yhtä onnistunut.
Muuttujina Marjo ja Matkuksen Tiimarissa työskentelevä Lea. Marjon vaatteet Seppälä, hiukset ja meikki Bianco. Lean asukokonaisuus KappAhl, kengät Bianco, meikki Make Up Store. Näytöksen juonsi Karita Tykkä.
Annen asu Companys, kengät Kookenkä, meikki ja hiukset Emotion. Katin raitamekko ja jakku Sunny's, kengät Kookenkä, meikki Make Up Store. Suvin asu Esprit, kengät Misu, meikki Make Up Store.
Marian asu ja asusteet Nina, kengät Bianco, kampaus ja meikki Make Up Store. Huimat korot tuovat Marian mukaan naisellisen olon. Olen täsmälleen samaa mieltä. :) Anun farkkutakilla piristetty valkoinen asukokonaisuus Zizzi, kengät Misu, laukku Laukkukeskus, asusteet Glitter, hiukset Hairlekiini, meikki Make Up Store. Anu tunnustautui hameihmiseksi, mutta Zizzin housut ihastuttivat välittömästi ja tuntuivat kuin Anulle itselleen luoduilta.

Jälleen todella onnistuneita kokonaisuuksia, vai mitä! :)
Kommentoi
Lähetä kommentti