Hiuskevät 2013

maanantai 15. huhtikuuta 2013
Tänään Matkuksessa esiteltiin kevään 2013 hiustrendejä, kun lavalle nousivat Emotionin kampaaja Silja Karhunen, Hairlekiinin kampaaja Minna Korhonen sekä Päivä tähtenä -koekuvauksista valitut ihanat mallit Tiina Venäläinen ja Heidi Montonen.
Tiina Venäläisen hiuksissa Silja Karhusen kätten jälki
Tiina Venäläiselle luotiin aikuisen naisen näyttävä ja trendikäs kiharakampaus, joka sopii arkeen, mutta muuntuu hiuskoruja lisäämällä myös näyttäväksi juhlakampaukseksi. Kiharakampauksen pohjalle on tärkeää muistaa laittaa hyvä muotoilutuote, jotta kiharat kestävät tuulen ja pienen kevätsateen. Luonnonkiharaan tukkaan saattaa riittää kosteuttava hoitotuote, puristelu ja kiiltoa antava hiuskiinne tai kiiltosuihke, mutta suoraan tukkaan kiharaa tehdessä aineita saattaa tarvita useampia.

Itse suihkutan ja sudin tukkaani kiharoita tehdessäni hoitosuihkeen, muotovaahdon, lämpösuojan sekä öljyä kiiltoa antamaan. Erityisen tärkeää on muistaa käyttää lämpösuojaa, jotteivät hiukset vaurioidu käyttäessä kuumaa muotoilurautaa tai kiharrinta. Kiharat kannattaa viimeistellä kestäviksi hiuskiinteellä, joissa on myös vara valita. Oman hiuslaadun ja käyttötarkoituksen mukaan voi valita kiiltoa antavan, kosteuttavan, kosteudelta suojaavan, volyymia antavan jne. tuotteen.

Vaaleat hiukset ovat tänä keväänä hillitysti ja kovia kontrasteja välttäen liukuvärjätyt, luonnollisesti raidoitetut ja pehmeän sävyiset tai ultrablondit. Ruskeat hiukset jatkavat myös luonnollista linjaa ja erityisesti lämpimät kuparin sekä mahongin sävyt ovat trendikkäitä. Pitkä tukka kerrostetaan reippaasti ja etenkin suoraan hiukseen leikataan kokonaisuutta "rikkova" otsatukka. Lyhyissä hiuksissa kevään juttu ovat graafiset linjat ja 60-lukulaisuus. Mallia voi ottaa esimerkiksi huippumalli Lesley "Twiggy" Lawsonin nuoruusajan lyhyestä poikatukasta.

Minna Korhosen Heidi Montoselle luoma trendikäs lettirusettikampaus
Heidi Montosen kampauksen juju olivat kontrastit, joita saatiin aikaan kaksoistekstuurilla. Kampauksen yläosa oli sliipattu ja kiiltävä ja alaosa rennosti pörröinen. Kampauksessa käytettiin myös yhtä kevään suurimmista hiustrendeistä, lettejä. Tänä keväänä vain luovuus on rajana, sillä kaiken malliset, kokoiset ja näköiset letit kaikilla tavoilla kampauksessa käytettynä ovat kuumaa kamaa. Ja jälleen mallia otetaan 60- sekä 80-luvulta.

Tiinan vaatteet Zizzi, asusteet ja kengät Misu. Heidin vaatteet Companys, asusteet ja kengät Bianco.

Huomenna Matkukseen kannattaa suunnata kaikkien lasten ja lastenmielisten, sillä ohjelmassa on Kids Wonderland. Tiedossa on Kids Talent -kykykilpailu ja mukana tapahtumassa on Jokeri Pokeri Box, jota allekirjoittanutkin on joskus pari vuosikymmentä takaperin seurannut silmä tarkkana telkkarista.
2 kommenttia on "Hiuskevät 2013"