Matkuksen päivän tähdet

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013
Tänä päivänä rohkeat tyylimuuttujat pääsivät Ida Jokikunnaksen stailattaviksi ja astelivat lavalle Style & Imago -näytökseen uusine meikkeineen, kampauksineen ja vaatteineen. Illan viimeisessä näytöksessä teemana oli juhlapukeutuminen ja lavalla nähtiinkin tyylikkäitä kokonaisuuksia kauniiden ja yhden komean muuttujan yllä. Lisää kuvia päivän tyylimuuttujista ja heidän stailauksistaan voi katsoa Matkuksen Facebookista.

Lavalla muuttujat Jonna ja Nina. Keskellä kokonaisuuksista kertomassa Ida Jokikunnas. Jonnan asu Studio 25, kengät Dinsko, asusteet Glitter. Ninan kokonaisuus Sunny's, kampaus Emotion.
Jennan ihana minttuinen keijumekko Vila, kengät Misu, korut ja asusteet Glitter. Ritan 60-lukua henkivä kukkamekko Nina, kengät Misu, meikki Make Up Store, kampaus Hairlekiini. Huomatkaa mahtava poseeraus! <3
Tämän viikon muotishowt järjestää ja juontaa Fashion Model Agencyn Merja Kupiainen-Groundstroem. Superammattilaisen varman otteen selittää Merjan huikea kolmenkymmenen vuoden kokemus muoti- ja kauneusalasta.
Leilan sähäkät pöksyt löytyvät Companysilta, asusteet ja kengät Biancosta ja meikin on luonut Make Up Store. Kimmon pukukokonaisuus Brothers, kengät Bianco.
Lavalla vielä kerran yhdessä mahtavat muuttujat Jonna, Nina, Jenna, Rita, Leila ja Kimmo.

Mikä näistä kokonaisuuksista on eniten sinun mieleesi?
2 kommenttia on "Matkuksen päivän tähdet"
  1. Mintunvärinen mekko on kyllä todella kaunis! Puku saa minut jopa vähän harmistumaan, kun tänä kesänä ei ole tiedossa juhlia, joihin voisin tuon ihanuuden hankkia.

    VastaaPoista