Fashion Premiere

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013
Muodin-, kauneuden- ja tyylintäyteinen viikko huipentui Matkuksessa lauantain Fashion Premiere -näytökseen, jossa esiteltiin kevään ja kesän kuumimmat asut ja asusteet. Näytöksessä oli mukana kymmeniä Matkuksen liikkeitä ja laaja kattaus oli sen mukainen.

Lauantain näytös oli jälleen Fashion Model Agencyn Merja Kupiainen-Groundstroemin käsialaa ja juontajana toimi loistava Jorma Uotinen. Hiuksista vastasi Kuopion Hiuskoulutuskeskus ja meikeistä Make Up Storen Julia Groundstroem. Näytöksen mallit stailasi Henni Sorsa. Kuvat puhukoot puolestaan..
Valmistautumista näytökseen. Jorma Uotisen juontaman shown avasi kauniilla balettiesityksellään Kuopion Tanssistudion opiskelija Sara Makkonen.
Seppälä. Bianco. Oiva Toikan lasitaidelinnut, Iittala.
KappAhl. Bianco. Huomatkaa valkomustat korkkarit. "Ei huono.", kuten Jorma kenkiä kuvaili.
Esprit. Kookenkä. Tommy Hilfiger -kellot, Kultajousi.
Jesper Junior. Nallet, BR-Lelut.
Vero Moda. Jack&Jones. Skopunkten.
Vila. Kookenkä. Laukkukeskus. Hiustarvikkeet, Käherrystarvike. Lumoava-korut: Timanttiset, Kultajousi ja Kultakukko. Ritva Liisa Pohjalainen -koru, Timanttiset.
Petrifun Store. Laukkukeskus. Hugo Boss -kellot, Kultajousi.
Polarn O. Pyret. Crocs.
Mallit astelivat lavalle Sunny'sin vaatteissa Jorman laulun saattelemina. Huomatkaa upeat kengät. "Niis on kyllä törinää.", Jorma sanaili.
Companys. Bianco. Huomatkaa kenkien erikoinen, avonainen sisäsyrjän leikkaus! Upeat!
Dressmann. Kookenkä. Laukkukeskus. Kellot ja korut, Kultakukko. Miesten puvunhousujen kapea leikkaus on ryhdikäs. Trendikäs rusetti kruunaa asun.
Nina & Henri. Raikkaat värit ja kukkakuosit tekevät kevään.
Laadukkaista materiaaleista tehdyt trendikkäät vaatteet kurvikkaille naisille tarjoaa Zizzi. "We love curves."
Oman suosikkiasuni, raitapöksyt yhdistettynä pinkkiin tarjoili Cubus ja Skopunkten. Kevään trendiasussa on kontrasteja, kun mustavalkoiset graafiset kuviot ja selkeät linjat kohtaavat värit ja näyttävät kuosit.
Brothers. Kookenkä. Rennot ja ajattomat chinot saavat olla tänä keväänä värikkäät. Myös miesten kannattaa panostaa laukkuihin. Ryhdikäs nahkalaukku linjakkailla leikkauksilla kestää aikaa.
Name It:stä löytyvät lastenvaatteet aivan pienimmistä koista aina 152cm:iin asti. Kengät, Dinsko.
Ikeakin asteli catwalkille, kun Kuopion Muotoiluakatemian oppilaat olivat luoneet Ikean sisustuskankaista kevään trendivaatteita. Opiskelijat valitsivat Ikea-tavaratalosta yhdet heitä kuvastavat huoneet, hakivat niistä inspiraation ja loivat Ikean sisustuskankaista vaatteita.

Hanna Kauhanen suunnitteli naiselle rennon valkoisen liivin, jonka erikoisuus ovat hauskat leikkaukset liivin selkäpuolella. Housujen yksityiskohtana ovat näyttävät viillot polven yläpuolella.

Miehen mustavalkoisen asun loi Anna Kanninen, joka inspiroitui Hannan kanssa samasta Ikean huoneesta. Näin syntyivätkin asut katu-uskottavia käyttövaatteita rakastavalle pariskunnalle.

Anni Murtosaari suunnitteli veikeän mekon. Idea tuli huoneesta löytyneistä erikoisista muodoista yhdistettynä simppeleihin linjoihin.

Suvi Korhosen käsialaa olivat värikäs paita ja hame, jotka sopivat mainiosti kesän juhliin.
Näytöksen päätteeksi balettia esitti Aura Koistinaho Kuopion Tanssistudiolta.
Lopuksi lavalle asteli Jorman haastateltavaksi kuopiolainen muotitaiteilija-muotoilija Ritva-Liisa Pohjalainen, jonka suunnittelemia koruja oli Vilan sisääntulossa. Jorma Uotinen haastatteli myös nuoremman sukupolven kädentaitajia, kun Ikean kankaista luoduista vaatteistaan tulivat lavalle kertomaan Anna Kanninen, Hanna Kauhanen ja Anni Murtosaari.

Kulunut viikko Matkuksessa on ollut sellaista muodin ja kauneuden tykitystä, että luulisi inspiraatiota riittävän vähintään syksylle saakka. Nyt vaan toivotaan kelien lämpenevän pian, jotta päästään vaihtamaan saappaat avokkaisiin ja pitkät housut farkkushortseihin. Talven jälkeen kaltaiseni housuihminenkin alkaa taas kaivata mekkoja ja jospa sitä uskaltautuisi kokeilemaan jotain värikästäkin. Tosin onneksi musta ja valkoinen ovat sallittuja tänäkin kesänä! ;)
Kommentoi
Lähetä kommentti