Jotain valmista (ainakin melkein)

tiistai 12. marraskuuta 2013
Tuntuu uskomattomalta kertoa, että meillä alkaa siellä täällä näyttämään jo ihan kodilta! Olemme suurimmaksi osaksi ohittaneet purkuvaiheen ja päässet tekemään uutta pintaa ja jopa vähän sisustamaan. Ja ette kuule usko, miten mukavaa on päästä välillä tekemään muitakin käsitöitä kuin hankaamaan, hinkkaamaan ja hiomaan rappusia, lattioita ja seiniä. Minä pääsin ompelemaan!

Tuleva kodinhoitohuonenurkkaus kalustui eilen vaatehuoltoon, ompeluun sekä piirtämiseen ja suunnitteluun tarkoitetulla työpöydällä sekä seinähyllyllä. Eihän huone varsinaisesti kummoiselta vielä näiden kalusteiden ansiosta näytä, mutta nyt siellä voi puuhastella. Ihanaa!Marimekko, Kaunis kauris
pöytä, hylly ja työvalo Ikeasta

Eniten valmiilta näyttää tällä hetkellä makuuhuone, jossa on jo osa kalusteista ja tekstiileistäkin paikoillaan. Vielä puuttuu lamppua, listaa, kirjoituspöytää, mattoa.. mutta nyt huoneen jo tunnistaa makkariksi. Makuuhuone on myös ensimmäinen huone, josta on maalattu lattia, johon olen aivan rakastunut. Jätimme vanhat puulattiat kokonaan hiomatta ja se oli todellakin oikea päätös. Pienet ja isommatkin kolhut ovat jo kaikki yhtä rakkaita ja värivalinta osui aivan nappiin. Maalina lattiassa on vaaleanharmaa Tikkurilan Betolux Akva, sävy G499.

Tietokone on keskellä lattiaa ja sängynpeitto vain väliaikainen, mutta hei, mitä sitten, meillä on makkari! :)
Tapiovaaran Fanett on kirpparilöytö, lamppu Pentikin. Lattialistat on vielä kaupassa.
prinsessaverho Ikeasta, Kaunis kauris -verho Marimekon

Olen muuten viimeaikoina ihmetellyt, miten on mahdollista, että olemme kaikki nämä viikot kaiken maailman koneiden kanssa heiluessamme selvinneet remppaamisesta ilman mainittavia haavereita. Ihmettely olisi tosin kannattanut jättää sikseen, sillä heti sen jälkeen onnistuin niinkin haastavassa hommassa kuin verhopaketin aukaisussa vetämään puukolla sormeeni ja juuri äsken jääkaapilla käytyäni kompastumaan lattialla olleeseen poraan, jossa oli puuporanterä. No varpaaseenhan se tietysti kaatui ja kynsi siinä rytäkässä halkesi. Onneksi on laastaroija lähellä.
Kommentoi
Lähetä kommentti