Sulosäveliä

sunnuntai 24. marraskuuta 2013
Kun on asunut muutaman kuukauden remontin keskellä asunnossa, jossa ei ole keittiötä eikä varsinaisesti mitään muutakaan valmista kuin vessa ja kylppäri, osaa iloita mitä kummallisimmista edistysaskelista. Viikonloppuna kotiimme muutti pyykkikone, oma vanhamme, ja kylläpä kuullostaa kaiken sen nyrkkipyykin jälkeen kauniilta oikean pyykinpesukoneen ääni. Oikeita sulosäveliä! Suuri edistysaskel on sekin, ettei likapyykki loju enää pitkin lattioita, vaan sen voi sujauttaa postimyynnistä kotiin saapuneeseen likapyykkipussiin. Luksusta.


jätti-iso pyykkipussi H&M Home
lattiapyyhe H&M Home
Alakerran portaat ovat saaneet pintaansa maalin.
Olemme me toki viikonloppuna muutakin puuhanneet, kuin vain pesseet pyykkiä. Keittiö on saanut seinilleen kyprokit ja kitit ja maalitkin, joten nyt vain odotellaan tilattujen tapettien saapumista liikkeeseen. Myös olohuone alkaa olla kipsilevyin kuorrutettu ja kittausten ja maalausten jälkeen sekin on tapettia vailla. Pikkuhiljaa lähenee myös yksi rempan odotetuimmista hetkistä, uuden keittiön asennus. Se on enää putkimiehen visiitin ja muutaman pikkuhomman päässä. Jospa täällä jo jouluna kokkaillaan..

Nämä mahtavat riekaleiset tapettikerrokset peittyivät uusien kipsilevyjen alle. Läntti seinässä nostatti sekunnin sadasosaksi verenpainetta, kunnes nokkelana tajusin, että se olikin vain tötterökattovalon varjo. :D
Tämän syksyn remppamuoti ei ole ollut ihan sitä uusinta uutta..
osa uudesta seinästä maalissaan
Puuhastelimme tänään myös pikkuisen pihamaalla ja siinä ohessa virittyivät huvimajaan kauan kaivatut pihavalot. Tykkäämme käyttää pihalla karnevaalivaloja, jotka voi hyvillä mielin unohtaa ulos vaikka juhannuksen yli. Ne kun eivät ole omiin aivoihimme iskostuneet pelkästään jouluvaloiksi, kuten pikkuiset tähtivalosarjat. (Vai miksi niitä oikeasti kutsutaan..) Tosin nämä Ikean muoviset versiot karnevaalivaloista ovat ehkä himpun verran talvisemmat kuin vanhalla pihallamme keppien nokkiin ripustetut lasipalloiset valot. Ikean valoissa pallerot ovat lähempänä toisiaan ja valkoisia.


ulkovalot IKEA
Koiruudet ovat olleet supersopeutuvaisia ja kärsivällisiä remonttimme suhteen. Eikä jokaista paukahdusta, kolahdusta ja kirosanaa tarvitse enää käydä ihmettelemässä paikan päällä, vaan omien juttujen puuhastelu ja halutessaan koko touhulle piutpaut antaminenkin onnistuvat jo sujuvasti. Tietenkin mukavinta kaaoksen keskellä on hakeutua niihin harvinaisiin paikkoihin, jotka alkavat jo olla valmiita. Yksi esimerkki ovat yläkerran portaat, joita pitkin kelpaa kirmata ylös ja alas tai ihan vaan pysähtyä katselemaan isäntäväen touhuilua vähän pidemmän matkan päästä.


Amadeus ja Dehli <3
Kommentoi
Lähetä kommentti