Vedenväri valui olkkariin

maanantai 7. huhtikuuta 2014
Kevät saa minutkin kaipaamaan värejä ja niillä todella on ilo piristää sisustusta. Tällä kertaa askarteluinnostuksen kohteeksi valikoitui isäni kouluaikanaan tekemä pikkujakkara, joka oli odotellut uutta ilmettä kaapissa jo tovin. Puujakkara palveli vuosikymmeniä männynvärisenä lakkaus pinnassaan, mutta kun se viime syksyisen muuttomme yhteydessä siirtyi vanhempieni huomasta meille, varoitin jo etukäteen, että se tulee saamaan värikäsittelyn.

Alunperin olin ajatellut huitaista tuolin tylsästi valkoiseksi, mutta eilen muistin kaapissamme lojuvan, paljon keväisempää väriä sisältävän maalipurkin (joka oli hommattu kylläkin aivan muuhun tarkoitukseen) ja niin vedenväri valloitti olohuoneemme nurkan. Koska tuoli on vanha, kuten sen isompi kolhuinen kaverikin, halusin maalauksen jälkeen käsitellä pinnan kuluneen näköiseksi. Niinpä otin vielä tänään hiomapaperin käteeni.Olin jo pidemmän tovin tuskaillut, etten millään keksi paikkaa olohuoneen musiikkivehkeiden virkaa ajavalle Jawbonen Big Jamboxille. Koinkin tänään ahaaelämyksen, kun sininen pikkujakkara löysi paikkansa Aarnion Swan-valaisimen varjosta ja tarjosi samalla täydellisen sijoituspaikan pikkukaiuttimelle.

Jos muuten kellään on tarve saada hyvä ääni ulos pienestä purkista, suosittelen lämpimästi! Miehen leffahuoneeseen virittelemä äänentoisto on tietysti toinen lukunsa, mutta muiden kerrosten musankuuntelutarpeen tyydyttää tämä pieni tehopurkki vallan mainiosti. Lisäksi kaiutinta on saatavilla useilla eri kuoseilla ja väreillä, joten se istuu monenlaiseen sisustukseen.


Swan-valaisin, Eero Aarnio. Big Jambox, Jawbone.
Kommentoi
Lähetä kommentti