Yrttitarha kasvihuoneessa

tiistai 15. huhtikuuta 2014Aion todella toteuttaa muutaman viikon takaisen uhkaukseni ja kasvattaa tänä keväänä pienen yrttitarhan. Kasvualustana toimikoon askartelemiini metallipurkkeihin tungettu kukkamulta, ja toivon, että uusi minikasvihuoneeni tarjoaa kasvuympäristönä edulliset puitteet.
Himoitsin samaista kasvihuonetta jo viime vuonna bongattuani sen Ikean netistä. Tällöin tuote oli valitettavasti loppu omasta tavaratalostamme, joten yrttitarhan perustaminen siirtyi tälle vuodelle. Purkit on kerätty viimeaikaisen pizzadieetin seurauksena, se kun on ruokalaji, johon saa helpoimmin uppoamaan erilaisia säilykkeitä. Siemenet ja multakin on jo hommattu. Seuraavaksi pitäisi alkaa perehtymään siementen idättämiseen.
Muutamia tulevia lajikkeita mainitakseni syödään tässä perheessä tänä kesänä ainakin itsekasvatettua basilikaa, minttua ja chiliä. (Ainakin kovasti niin toivon!)
2 kommenttia on "Yrttitarha kasvihuoneessa"
  1. Voin toki aikanaan jakaa osan supervehreistä kasveista kanssasi, vai oliko tuo sittenkin lupaus ilmoittautua vapaaehtoiseksi koemaistelijaksi, kun upeat syötävät istutukset ovat täydessä kukoistuksessaan? :D

    VastaaPoista