Korusi

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014
Nyt kannattaa klikkailla pikapikaa But I'm a human not a sandwich -blogiin, sillä siellä on käynnissä kiva koruarvonta. Iina on valinnut Korusi-lehtiyhteistyön tiimoilta arvottavaksi suunnittelemani Lumoavan Satakieli-riipuksen. Aikaa on vain muutama päivä, joten hopi hopi!

Satakieli-riipus, design PauliinaK, Lumoava. Kuva Tatu Ahonen, Mainostoimisto Ad Kiivi Oy.

Ja jos et ole vielä tutustunut tai saanut kotiisi kevään Korusi-lehteä, klikkaa ihmeessä osoitteeseen www.korusi.com. Kyseessä on vuodesta 2010 ilmestynyt korulehti, jossa meikäläisellä on ollut alusta saakka aika huolella näppini pelissä. Sen lisäksi että lehdestä ja Korusi-saitilta saa kivoja koruvinkkejä kesän juhliin ja lahjanostoon, voi saitilla lukea Lumoavan muotoilijan Carina Blomqvistin haastattelun ja osallistua lukijakyselyyn, jonka palkintona on yhteensä 1000€:n arvosta Lumoava-koruja!

Kevään Korusi-lehti on ilmestynyt.

Tänä keväänä mukana lehteä tekemässä oli kolme ihanaa bloggaria, Iina But I'm a human not a sandwich -blogista, Helia Äitiyshousut-blogista sekä kaimani Pauliina White&Knight-blogista. Tytöt antavat lehdessä koruvinkkejä ja ovat valinneet omille aukeamilleen tämän kesän korusuosikit kotimaisista korumerkeistä. Kannattaa kurkata!
Kommentoi
Lähetä kommentti