Äitiyspakkaus

sunnuntai 11. syyskuuta 2016
Tällä viikolla posti toi meille kovasti odotetun paketin. Tuntui hullulta ottaa vastaan jättimäinen laatikko täynnä tavaraa, ilmaiseksi. Yhteensä 58 tuotetta (+laatikko) lahjaksi vain siksi, että saan hetken päästä olla äiti. Olen tosi kiitollinen, että Suomessa saamme äitiyden kynnyksellä niin hienon lahjan kuin äitiyspakkaus.

Vaikka olinkin syynännyt etukäteen hyvinkin tarkkaan, mitä tämän vuoden pakkaus sisältää, tuntui silti jännittävältä päästä hypistelemään kaikkia tavaroita ja vaatteita. Mies oli laatikon saapumishetkellä reissussa toisella puolen Suomea, joten otimme Skype-puhelun, jotta saimme kuitenkin avata ja ihmetellä paketin sisältöä yhdessä. Omat suosikit löytyivät nopeasti ja myös pakkauksen söpöimmät tuotteet. Se yllätti ensikertalaisen, että vaatteet ovat niin suuria. Jotenkin kuvittelin, että pakkauksesta löytyisi enemmän vaatetta vauvan ensihetkiin. Tokihan hihoja la lahkeita käärimällä vaatteita voi säätää ja esimerkiksi isokokoinen toppahaalari muuntautuu myös makuupussiksi, mutta luulin silti, että mukana olisi enemmän pienempääkin vaatetta.

Pakkauksen värit, kuosit ja toki tuotevalinnat ylipäänsä puhuttavat ja herättävät paljon mielipiteitä vuosittain. Vaikka olen itse hyvin tarkka makuni ja valintojeni suhteen, en viitsi stressata siitä, ovatko äitiyspakkauksen tuotteet makuni mukaisia. Olen vain niin innoissani siitä, että tuollainen pakkaus jaetaan, ettei minulle ole väliä, onko potkupuku juuri oman makuni mukainen. Pääasia että on vaatteita, mitä pukea. Sitten kun on erityinen tilaisuus, voi vauvalle valita omia lemppareitaan. Sitäpaitsi joka vuosi pakkauksessa on ollut mielestäni myös monta kaunista ja kivaa tuotetta. Sen ymmärrän, että monien tyttövauvojen äitien mielestä tämän vuoden pakkauksesta ei välttämättä löydy kaikkein tyttömäisimpiä vaihtoehtoja, mutta oikeastaan se on ihan kiva juttu. Tiedän, että tyttömäisiä juttuja tulee kuitenkin hankittua itse ja niitä vauvamme varmasti lahjaksikin saa. Joten eiköhän vaatekaapista tule löytymään lopulta muutakin kuin sinisen eri sävyjä. :)
Kommentoi
Lähetä kommentti