Dipattu tukka

tiistai 11. kesäkuuta 2013
Taisin joskus mainita, että olen välillä hieman hidas heräämään ja lämpenemään uusimpiin trendeihin. Tooooodella totaalisen ulkona olen ollut viime vuosina hiustrendeistä (ainakin värjäyksen ja hiusmallin suhteen) ja tukkani onkin ollut tismalleen samannäköinen viimeiset kaksi vuotta. Pituutta vaan on tullut lisää, mutta malli ja väri ovat pysyneet. Ja ei kai siinä mitään, pidän hiuksistani näin.

Välillä vaan tulee tunne, että aamusta toiseen kylppärin peilistä tuijottava sama pörröpää alkaa kyllästyttää, ja kuten meikeissäkin, kaipaa hiuksiinkin välillä vaihtelua. Kovin mukavuudenhaluinen kun nykyään olen, en ole menneiden vuosien aikana koettujen useiden värin ja mallin poiskasvatuskierteiden vuoksi halunnut tehdä hiuksiini viime aikoina mitään radikaalia. Tänään kuitenkin törmäsin tyylistäni melkoisesti poikkeavaan kuvaan, joka ei kertakaikkisesti jätä minua rauhaan ja saatan hyvinkin huomenna suunnata töistä kotiin hiusvärikaupan kautta.
Hiusten dippausvärjäys ei todellakaan ole mikään uusi ilmiö, mutta kyllä se näin parinkin vuoden jälkeen vielä trendinä voimissaan on. Olen toki viime vuosien aikana nähnyt kymmeniä kuvia dipatuista hiuksista kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta tämä kuva sai ensimmäisen kerran minut haluamaan trendin omaankin tukkaani. Pinkkiä ja turkoosia, mahdollisesti hieman tummempaa purppuraa! Ne tulevat löytymään tukastani vielä tämän viikon aikana!
Kynteni palasivat väri-ilottelun jälkeen taas mustavalkoisiksi, mutta kai näitä iloisia sävyjä kaipaa olemukseensa niin kovasti näin kesäaikaan, että tällä kertaa tukkakin kelpaa kohteeksi. Huh, en olisi tällaisen uskonut tapahtuvan koskaan, mutta kohta se on totta! Lupaan raportoida tukkadippauksesta heti kun kerrottavaa on. Toivottavasti emme päädy hiuskatastrofin purkupuuhiin. :D
Kaikki kuvat weheartit.com

Herättääkö tämä hiustrendi teissä muissa enää mitään?
Kommentoi
Lähetä kommentti