Never say never!

tiistai 4. kesäkuuta 2013
Niinhän sitä taas opittiin, että ei kannattaisi vannoa, kun mieli kuitenkin myöhemmin muuttuu. Olen parin viime viikon aikana yllättänyt itseni pariinkin otteeseen, kun olen vannomisistani huolimatta tehnyt kaavoistani poikkeavia vaate- ja kenkähankintoja. Pari viikkoa sitten lähdin itsevarmoin ottein hankkimaan nahkaisia tolppakorkoisia kesäavokkaita, mutta palasin kaupasta kiilakorkoiset KANKAISET kengät mukanani. Aluksi jännitti, kuinka kangas käyttäytyy jalassa, mutta hyvinhän se on sujunut.

Yllä kertomani kaavoista poikkeaminen ei kuitenkaan vielä ollut kovin suuri mielenmuutos, mutta viime viikolla postimyynnistä laatikkoon kolahtanut paketti sisälsikin jo jotain melko mehevää. Kyllä, kaikki minut tuntevat saavat nyt nauraa, sillä omistan nykyään aina ennen halveksimani haaremihousut! Miksi, oi miksi, en ole koskaan aiemmin vetäissyt sellaisia jalkoihini, sillä nehän tuntuvat päällä aivan ihanilta! Höpsöiltähän ne näyttävät, ei siitä mihinkään pääse, mutta se rentous, keveys ja viileys, kun kesätuuli hulmuttaa leveitä lahkeita sen sijaan, että joka paikka hikoaa ja hankautuu kireiden pillifarkkujen alla!

Millekähän muulle vieroksumalleni vaatekappaleelle antaisin tänä kesänä mahdollisuuden? Ehkäpä ysäriällötyksille kuten purkkarit tai kirjavat salihousut..? Noh, ehkei sentään, vaikken tällä kertaa kuittaakaan lupaustani sanoin "ei koskaan".

Haaremihousut, H&M. Kengät, DinSko.

Kommentoi
Lähetä kommentti