Koru&Kello 2013

lauantai 12. lokakuuta 2013
Ohhoh, mitä menoa ja meininkiä ollut taas tämä elämä. Siinä syy superpitkään hiljaiseloon, jota pahoittelen. Mutta täällä sitä vielä ollaan, kaiken rempan, kaaoksen ja valtavan työmäärän keskellä. Ainakaan ei ehdi tylsistymään.

Tänään vietän kuitenkin pitkästä aikaa vapaata lauantai-iltaa kaukana kodin hössötyksistä. Olen veljeni perheen luona Helsingissä kyläreissulla, vaikka tietysti ihan pikkiriikkisen myös työjuttuja tekemässä. Helsingin messukeskuksessa on nimittäin tällä hetkellä I Love Me -tapahtuma ja siellä Koru&Kello-messut, joissa Lumoavakin on mukana. Oli tosi mukavaa piipahtaa tänään messuilla ensisijaisesti vierailijan ominaisuudessa, kun kaikki aikaisemmat vuodet ovat menneet tyystin työn merkeissä.

Kannattaa muuten mennä käymään tapahtumassa, jos se suinkin on mahdollista. Käynnissä on yhtä aikaa neljät messut, Kauneus, Terveys, Muoti sekä Koru&Kello, joten nähtävää ja koettavaa riittää. Messut ovat käynnissä vielä huomisen ajan. Ja tietysti tapahtumaan mennessäsi yksi ohittamaton etappi on Lumoavan osasto 6d111, jossa vietetään Lumoavan 5-vuotissynttäreitä. Juhlia juontaa Ellen Jokikunnas ja tiedossa on muun muassa koruarvontoja sekä kuoharitarjoilua. Rentoa hauskanpitoa siis. Tervetuloa!

Koru&Kello-messut 2013 ja 5-vuotissynttäreitään juhliva Lumoava
juhlia juontamassa Ellen Jokikunnas. kuvassa myös ystävät Jonna ja Anne
Osastollamme oli tänään haastateltavana But I'm a human not a sandwich -blogin ihana Iina Jurmu, joka kirjoittaa tällä hetkellä myös hääsuunnitelmistaan But I'm bride not a sandwich -bloginsa alla.
Ellenin haastateltavana Lumoavan suunnittelija, Vuoden Kultaseppä 2012 ja Vuoden kaunein sormus 2013 -äänestyksen voittaja Carina Blomqvist
Kommentoi
Lähetä kommentti