DIY - Laatikosta naulakoksi

tiistai 22. lokakuuta 2013
Tein viime kesänä hupsun nettikirppisostoksen. Alunperin sen tosin piti olla järkevä ja käytännöllinen, mutta huolimaton mittojen tarkistaminen tuottikin yllätyksen hakiessani paketin postista. Tarkoitukseni oli ostaa korkeareunainen puulaatikko toiseen vessaamme, sillä laatikossa on kätevä säilyttää wc-paperirullia. Säilyttimeksi sopivan laatikon sijaan ostos osoittautui enemmänkin malliksi lava ja mietin kotona moneen kertaan, mihin ihmeeseen sellaista tarvitsen.

Isosta matalasta laatikosta meinasi jo tulla koirien kakkospeti, kukkalaatikko, "sängynpääty" ja ties mitä, kunnes viikko pari sitten tajusin, mihin sitä oikeasti tarvitsen. Olen pähkäillyt uuden kodin suuremman, pari vuotta sitten uusitun vessan kanssa pääni puhki, kuinka sinne saisi samaa vanhaa raffimpaa ilmettä kuin muuallakin talossa. Muistin sitten hupsun kesäisen ostokseni ja sen suuremmin suunnittelematta päätin tehdä laatikosta naulakon.

Naulakoksi muuntautuakseen laatikko tarvitsi vain kolme koukkua, jotka olin nekin ostanut etukäteen netistä, Quriosa interiorista. Koukut kiinnitettiin parilla ruuvilla ja avot, uusi vessannaulakko oli valmis. Laatikko sattui juuri näppärästi olemaan sen kokoinen, että sen alaosaan mahtuu laittamaan muutaman paperirullan tarjolle. Pyyhkeiden täytyy tosin naulakon rajatun koon vuoksi olla pienintä mallia, mutta emmeköhän selviä.Koukut, Quriosa Interior


Kommentoi
Lähetä kommentti