Pieniä suuria muutoksia

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015
Kuten edellisestä kirjoituksestani saattoi aistia, kuluva loma on tehnyt minusta varsin aikaansaavaan. Harkitsemattoman shoppailun lisäksi tein muun muassa yhden huippusuorituksen sisustusrintamalla, kun päätin ensimmäisenä lomapäivänä vaihtaa järjestystä olohuoneessa.

Nostelin ja siirtelin huonekaluja paikasta toiseen parin tunnin ajan, ja lopputulos yllätti itseni lisäksi suuresti myös muutoksen jälkeen omilta asioiltaan kotiin palanneen miehen. Yllätyksen suuruus ei tosin johtunut muutoksen suuruudesta vaan siitä, miten onnistuin tuhlaamaan niin paljon aikaa siirtääkseni lopulta vain sohvan divaaniosan paikkaa. Kyllä, muuten järjestys oli täysin sama kuin lähtötilanteessa, vain sohvapöytä ja divaani siirtyivät. (Niin ja maton rullasin kaappiin odottamaan pesua.)

Viikon kotona oleskelun jälkeen olen kuitenkin varsin tyytyväinen aikaansaamaani muutokseen, sillä huone on näin paljon mukavampi. Nyt ruokailutila erottuu paremmin oleskelutilasta, joka aukeaa divaanin paikanvaihtamisen ansiosta eri suuntaan. Yksi muutos on kuitenkin vielä edessä päin, sillä haluamme vaihtaa olohuoneeseen siromman sohvapöydän. Ehkä nikkaroimme suuren arkunmöhkäleen tilalle itse jotain keveämpää tai etsin kirpparilta 60-lukulaisen tai sen henkisen pinnajalkaisen pikkupöydän. Mutta se sitten joskus aikanaan, en jaksa vielä kiirehtiä näin vaivalloisen muutoksen jälkeen uutta asiaa. :D
P.s. Kävin perjantaina toisessa ja elämäni viimeisessä (jihuu!) viisaudenhampaiden leikkauksessa. Tällä kertaa ei jännittänyt ihan yhtä paljoa, kiitos edellisen siedettävän leikkauskokemuksen. Homma hoitui tälläkin kertaa oikein mallikkaasti, mutta omasta viivyttelystäni johtuen sain esilääkityksen noin puolituntia myöhemmin kuin viimeksi. Sen vuoksi lääke ei ehtinyt vaikuttaa ihan yhtä tehokkaasti ja olin tällä kertaa operaation aikana himpun verran tarkkaavaisempi (suomeksi sanottuna vähemmän pöhnässä). Selvisin kuitenkin mainiosti ja paraneminen on käynnistynyt hyvin. Naama nyt on taas mitä on ja särkylääkkeitä menee, mutta parasta on, että syöminen on onnistunut ihan hyvin jo leikkauspäivästä alkaen.
3 kommenttia on "Pieniä suuria muutoksia"
 1. Minulla ei ole koskaan ollut sohvapöytää, koska se olisi minusta tiellä keskellä olohuonetta. Sen sijaan minulla on rahi, joka seikkailee ympäriinsä. Aiemmin oli sarjapöytä. Pikkupöytiä siirtelemällä sai tarvittaessa pöydän lähelle. Nykyisessä asunnossani asunnon korkeuseron ansiosta sohvan takana on laskutaso. Se riittää.

  Olen tosin ihastunut Flip-pöytään http://www.vepsalainen.com/files/cache/e4d83de8a49b995b596b8f77fff476bb_f7585.jpg. Ehkä joskus hankin sen.

  VastaaPoista
 2. Pöytä onkin Flip Around.

  VastaaPoista
 3. Oi, toi on kyllä sievä ja varmasti kätevä! Erityisesti tykkään noista vaaleista saarnijaloista. Kauniit. Joskus minullakaan ei ollut pöytää, vaan ison ja napakan nahkasohvan divaaniosan päällä oli vain tosi suuri pyöreä tarjotin. Ihan kätevä ratkaisu sekin, mutta vaatii tosiaan melko kovan sohvan, jotteivät tarjottavat kallistele tarjottimella. :)

  VastaaPoista