Kevättä kohti viitta hulmuten

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015
Vietän tällä viikolla talvilomaa ja sen seurauksena minulla on ollut kivasti aikaa puuhastella kaikenlaista hyödyllistä ja vähän vähemmänkin hyödyllistä. Tämän päiväinen touhuiluni lasketaan jälkimmäiseen, vaikka tarkoitusperäni olivatkin valtavan hyvät.

Kaikki lähti siitä, että aloin käymään aamupäivällä läpi vaatekaappiani tarkoituksenani nostella kaapin perukoilta esiin vaatteita, joita en ole muistanut hetkeen käyttää ja ehkä luopua joistakin, joita en tulekaan enää käyttämään. Järjestelin vaatepinoja, viikkailin ja otin erilleen ne pukineet, joiden sopivuutta oli syytä sovittaa pitkästä aikaa. Jostain syystä homma kuitenkin harhautui hetken kuluttua kaapin läpikäymisen sijaan pelkästään vaatteiden sovitteluun (lähinnä kesäisten sellaisten) ja lämpimämmistä päivistä haaveiluun.

Parin tunnin jälkeen homma lähti lapasesta, kun olin sovittelun lomassa pannut merkille, mitä kaikkea kaapista selvästi puuttuu kevättä ja kesää silmällä pitäen (aivan kuin kesävaatteet olisivat millään tapaa vielä aikoihin ajankohtaisia) ja lopulta löysin itseni Nelly.comin alesta shoppailemasta. Noh..pikku hairahdus lomalaiselle sallittakoon, sillä tein mielestäni muutaman hyvän löydön, joista tärkein ja ajankohtaisin, jo pidempään toivelistalla ollut, näkyy alla.

Toivottavasti viitta käy toiveeni mukaisesti keväämmällä takin korvaajasta ja on yllä yhtä mukava kuin näyttää. Sopivasti boheemi se ainakin on, mistä talvihorroksesta heräilevä sisäinen hippeyteni kiittää.

Miss Selfridge, Border Fringe Cape. Kuva, nelly.com

Kommentoi
Lähetä kommentti