Laula kaunis satakieli...

perjantai 3. heinäkuuta 2015
Joskus kun mietin, onko mitään järkeä tehdä töitä viikon jokaisena päivänä tai istua lähes vuorokausi yhteen menoon tietokoneella vain suunnitellakseen koruja, antaa täysin tuntematon ihminen minulle vastauksen. Sillä silloin kun on niin onnekas, että saa työkseen tuoda toisille iloa, voimaa, herättää tunteita, auttaa muistamaan tai elpymään, on siinä paljonkin järkeä.

Ehdottomasti arvokkain palaute, jonka suunnittelijana voin työstäni saada, on se, että oma koruni on koskettanut ja saanut kantajansa kaulalla jonkin suuremman merkityksen. Kiitos sinulle, joka kerroit minulle tänään koskettavan Satakieli-kertomuksesi. <3

"Hei,

Katselin vanhimmalle tytölle lahjaa sivuiltanne. Siitä tuli mieleen kiittää Satakieli riipuksesta, siitä lintuhäkistä. Näin sen viime joulukuussa jossain mainoslehtisessä ja todellakin ihan siltä samalta istumalta kesken lukemisen lähdin ostamaan sen.

Siskoni kuoli 1.12. viime vuonna ja saattohoidin hänet loppuun asti. Kun näin kuvan korusta siihen symboloitui heti häkki, jossa olimme syövän kanssa. Kuoleman myötä molemmat pääsimme pois häkistä, kuten korussa on ne kaksi lintua.

Koru on erityisen rakas ja merkityksellinen minulle. Kiinnittää myös kaikkien huomion ja kerää kehuja kaikkialla. Pidän työssäni sitä, joka on terapiatyötä ja potilaat keksii paljon omia tarinoita korun ympärille.


-P-"


2 kommenttia on "Laula kaunis satakieli..."
  1. Aivan ihana palaute. Minäkin täällä ihan herkistyin. :D

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tällainen saa aina hetkeksi pysähtymään ja miettimään... Arvokkaita sanoja, jotka tuovat omalle työlle merkityksen. :)

    VastaaPoista