Laiska juhannus

tiistai 28. kesäkuuta 2016
Tänään on ollu hieman sateinen ja viileämpi päivä, eikä huomisenkaan auringosta ole vielä täyttä varmuutta. Siksi oli kiva selailla juhannuksena napattuja kuvia ja fiilistellä viikonlopun lämpöä ja aurinkoa. Vietimme viikonloppuna harvinaista kaupunkijuhannusta ihan vaan kotona löhöillen ja olihan se aika mukavaa. Söimme, otimme aurinkoa ja saunoimme omassa pihassa kolmena päivänä peräkkäin. Sudokuja ja ristikoitakin täytin aika monta aurinkotuolissa makoillen ja hommasinpa pian alkavia lomapäiviä varten uuden kirjankin.

Olen aika laiska lukemaan, mutta kesällä on kiva olla jokin kirja(sarja) laiskojen päivien puuhaksi. Ostamani kirja on Alan Bradleyn Flavia de Luce -dekkarisarjan ensimmäinen osa Piiraan maku makea, jota olen aloittanut vasta muutaman kymmenen sivun verran. En ole vielä hullaantunut, kuten yleensä hyvien dekkareiden äärellä, mutta vielä on liian aikaista sanoa varsinaista mielipidettä kirjasta. Toivottavasti pidän siitä ja saan koko loman ajaksi lukemista sarjan seuraavista osista.


2 kommenttia on "Laiska juhannus"
  1. Yksi loistava kirjasuositus: Gillian Flynn: Teräviä esineitä. Tosin olen itsekin vasta jossain sivulla 80, mutta voin jo sanoa, että ehdottomasti lukulistalle! ��

    VastaaPoista