Viimeisiä viedään...

torstai 30. kesäkuuta 2016
Huomenna päättyy yksi luku ja toinen uusi alkaa, kun kuuden vuoden jälkeen painan viimeisen kerran  työpaikan oven kiinni ja luovutan brändispesialistin tehtäväni toisiin tekeviin käsiin. Edessä on siis työpaikan vaihtaminen, kunhan nyt ensin vedän vähän henkeä kesäloman muodossa. Vaikka tieto työpaikan vaihtamisesta on ollut niin itselläni kuin työtovereillakin tiedossa jo parikin kuukautta, ja olen ehtinyt valmistautua henkisesti hyvän tovin, niin pienet itkuthan siinä oli tirautettava, kun ystävät tänään töissä tulivat porukalla sanomaan heipat ja toivottamaan onnea uusiin tuuliin.

Ihanat olivat tehneet minulle muistelovihkon, jossa oli kuvia ja yhteisellä huippuhuumorilla veisteltyjä vitsejä vuosien varrelta. Sain myös kimpun kukkia, joista jokainen kuvasi yhtä ystävää (arvasin muuten oikein, minkä kukan kukin oli valinnut!) sekä Mörkö-mukin. Mörkö siksi, että myös Muumi-tuotteiden parissa työskennellessämme olemme tehneet virallisen ja äärimmäisen tieteellisen Muumi-testin, joka paljastaa, mikä Muumi-hahmo meistä kukin on. Meikäläinen on Mörkö. Lisäksi sain rannekellon, joten mahdollisuudet olla ajoissa sitten uusien haasteiden parissa paranivat ehkä himpun. Liekö tämä pikkuvinkkinä, kun on tottunut kulkemaan tähän saakka aika vapaasti. :D

Huomenna käyn vielä siivoilemassa oman työpisteeni ja sanomassa heipat lopuille kamuille. Ja sitten alkaakin KESÄLOMA, jeeeeee!


2 kommenttia on "Viimeisiä viedään..."
 1. Vai olisit sinä Mörkö! :,D lapset näkivät tänään ihka elävän Muumipapan. Oli oikeasti mustiin pukeutunut ortodoksipappi... Mukavaa ja rentouttavaa kesälomaa, ystäväni! Ja onnea vielä uusiin haasteisiin.<3 Teräviä esineitä muuten luettu tänään loppuun ja edelleen suositus pysyy voimassa! Itse katselen jo saman kirjailijan muita teoksia sillä silmällä.

  -juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virallisen ja erittäin tieteellisen muumihahmotestin mukaan olen Mörkö. Kuvaus sopi minuun kyllä paremmin kuin hyvin. :D Selvisi nyt sekin, minne kommentit katoavat..toivottavasti toimii jatkossa. Kiitos piiiiiitkällä viiveellä vielä ja halit lapsille! <3

   Poista