Kevään korvalla(ko?)

maanantai 4. helmikuuta 2013
Hihhei helmikuu, kevättä kohti mennään! Vakuutuin tästä tosiasiasta viime viikolla, kun kuulin ensi kertaa lintujen virittelevän kevätlaulujaan heti aamutuimaan. Tämän onnellisen oivallukseni kunniaksi helmikuinen kalenterinsivuni näyttää paljon edeltäjäänsä iloisemmalta. Väriäkin on tullut mukaan, mikä tietysti vihjaa kuun puolivälin tienoille asettuvasta ystävänpäivästä.

Toivottavasti luontoäiti on tänä vuonna kanssani samaa mieltä siitä, että olemme jo kevään korvilla ja lämpömittarin lukemat pysyisivät edellisten päivien tavoin muutaman pakkasasteen tuntumassa. Tälle toiveelle on tosin olemassa itsekkäämpikin syy kuin metsäneläinten tarkeneminen kevätpuuhiissaan. Nimittäin tahdon itse tareta ulkona neuleen, valtavan villahuivin ja nahkakintaiden seuraksi pukemallani uudella nahkatakilla, jonka hankkimista en millään kyennyt lykkäämään pidemmälle kevääseen.

Joku saattaa muistaa viime vuoden puolella haaveilemani Kenzan rahkarotsin numero 9, joka minun oli alkuperäisestä suunnitelmastani täysin poiketen hankittava alennuksesta jo heti joulun jälkeen. En kuitenkaan kadu suunnitelmanmuutostani lainkaan, sillä uusi takki on jo nyt ottanut ennakkosuosikin aseman kilvassa vuoden 2013 aikana eniten käyttämäni vaatteen tittelistä. Aamut vain yksinkertaisesti käynnistyvät paremmin, kun heittää niskaan pehmoisen nahkatakin.

jofama by kenza hävittää julmetun juurikasvunkin, kun itseään peilistä katsoessa muistaa tuijottaa vain hienoa takkiaan :D

Kommentoi
Lähetä kommentti