Mustaa pitsiä

lauantai 9. helmikuuta 2013
Tänään on ollut ihanan puolirento lauantai. Olen ollut kotona kolmisin koirakavereiden kanssa, ja niinpä päivä onkin mennyt lähinnä pienten puuhailujen sekä työn merkeissä. Toki myös karvakamujen kanssa puuhaillessa.

Ehdin myös vähän tehdä tyttöjenjuttuja, josta tahdonkin vinkata muillekin. Löysin sattumalta Prismasta (kuuluu myös kuulemma ainakin Citymarketien sekä Anttiloiden valikoimiin) Sally Hansenin kynsitarroja, ja kun hyllyssä etummaisena komeili musta pitsitarra, enhän voinut olla nappaamatta sitä mukaani. Kyse on siis koko kynnelle aseteltavista koristekuviotarroista, jotka sopivat oman kynnen tai rakennekynnen päälle. Paketti sisältää 16 erikokoista tarraa, viilan sekä puutikun ja siinäpä kaikki päällyslakkaa lukuun ottamatta, mitä hommaan tarvitsee. Paketista löytyy myös tarkat ohjeet tarrojen asetteluun.

kuva, sallyhansen.com


Periaatteessa homma oli helppo. Tarra irrotettiin pahvista, aseteltiin kynnelle, muotoiltiin ja päälle siveltiin väritöntä päällyslakkaa. Pientä haastetta meinasi kuitenkin aiheuttaa geelikynsieni kaareva muoto, sillä tarran kanssa sai olla tarkkana, jottei kaarteisiin jäänyt ryppyjä. Lopputulos on kuitenkin siisti ja aika vekkulin näköinen. Kestävyydestä en vielä itse osaa mitään sanoa, mutta jotkut lupailevat jopa kymmenen päivän kestävyyttä, jos välillä lisäilee päällyslakkaa. Saa nähdä, ovatko tarrat niistä hieman nihkein mielin pulittamieni 11 euron arvoiset..

Sally Hansen -kynsitarrat, Laced Up #43


Kovin hieno on myös laastariviritys keskisormessani, jonka jouduin laittamaan sormeeni perjantain kunniaksi. Puhdistin perjantaiaamuna töihin lähtiessäni autoa jääkerroksien alta ja sen sijaan, että olisin saanut senttien paksun jäämöykyn irti tuulilasista, onnistuin irrottamaan kolmanneksen omasta kynnestäni. Kipeää teki, mutta selviän kyllä. ;)
Kommentoi
Lähetä kommentti