Sydämen asialla (ja vähän turvallisuudenkin)

torstai 5. syyskuuta 2013
Olen kyllä välillä aivan liian helposti houkuteltavissa kaiken maailman höpsötyksiin. Kuten tänään näiden äklösöpöjen kaakaomukien äärellä Tigerissa. Mutta kun ne vaan oli niin hellyyttävät ja sitäpaitsi kaakao maistuu näistä tosi hyvälle!
kaakaomukit, Tiger

Jatketaan sydänaiheella ja vieläpä oikein ajankohtaisella sellaisella. Ajelin eräs ilta tällä viikolla autoa ja tajusin, kuinka illat ovatkin taas niin kertakaikkisen pimeitä ja kuinka tummiin syysvaatteisiinsa pukeutuvat jalankulkijat hukkuvat maisemaan aivan tyystin! Tästä havahtuneena kaivelin kaappini kätköistä esiin pyöreän punaisen lemppariheijastimeni ja kiinnitin sen takkini helmaan.

heijastin, Lumoava

Sydämellinen pehmoheijastin on Lumoavan ja sellaisen haluan antaa myös muutamalle teistä ihanista, jotka luette blogiani. Arvottavana on siis kolme heijastinta ja arvontaan voit osallistua huikkaamalla olemassaolostasi tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Aikaa osallistua on ensi viikon torstaihin saakka. Voittajien nimimerkit näette blogistani ensi viikon loppuun mennessä ja silloin otan myös yhteyttä voittajiin, jotta tiedän, minne voin heijastimet postittaa.

Arpaonnea kaikille! ♥

14.9.2013 Päivi, Heli, Irmeli ja J, kiitos osallistumisestanne arvontaan. Haluan lähettää heijastimen teille jokaiselle ja laitoinkin teille juuri sähköpostia. Muistakaa syyspimeässä kulkiessanne, että vanha slogan "Välkyt erottuvat." pitää yhä paikkansa! Turvallista syksyä kaikille! <3

6 kommenttia on "Sydämen asialla (ja vähän turvallisuudenkin)"
 1. Supertärkeä muistutus! Näkymisiin siis kaikki!

  VastaaPoista
 2. Ollaan välkkyjä liikenteessä - heijastimet heilumaan!!

  VastaaPoista
 3. Tosi söpö heijastin!!!

  VastaaPoista
 4. Jes, kohta saadaan heijastimet heilumaan! :) Vielä mahtuu nimiä listaan, jos olet vailla heijastinta ja haluat osallistua arvontaan, hih. ;)

  VastaaPoista
 5. Missä välissä se syksy oikein tuli... Eilen juuri kävelyllä ihmettelin että puut ovat ihan keltaisia ja kävelyteitä reunustivat jo pudonneet lehdet. Pitääkin kaivaa heijastimet esiin.

  VastaaPoista
 6. Syksy on yhtä salakavala kuin kevätkin.. :)

  VastaaPoista