DIY - sisäkukka-amppeli

tiistai 20. toukokuuta 2014
Voi millainen viime viikko minulla oli, ei ollut paljon tylsiä hetkiä! Kävin muun muassa radiohaastattelussa höpöttämässä bloggaamisesta harrastuksena, järjestin ja vietin ystävättäreni polttareita ja kävin isäni synttäreiden kunniaksi kokeilemassa, millaista on olla ralliauton kyydissä, kun kuskina toimii viime vuonna Britannian rallimestaruuden Suomeen tuonut Jukka Korhonen. Jos suinkin saan aikaiseksi, nakkaan tänne lähiaikoina pari GoPro-kameralla kuvattua pätkää rallikyydityksestä. Melkoista menoa. Ja lystiä sellaista!

Toteutin vähän aikaa sitten taas yhden helppoudessaan vertaistaan hakevan tee-se-itse-idean, kun askartelin Ikean Skurar-pöytäruukusta kukka-amppelin. Ostin viime syksynä (vai olikohan se toissa syksynä) useamman kappaleen kyseisiä ruukkuja ja keväällä aloin haaveilla roikkuvasta versiosta. Olin jo lähdössä hakemaan ruukkua kaupasta, kun tajusin, että voin ihan hyvin kyhätä hyllyllä lojuvasta ylimääräisestä ruukusta nätin roikkuvan version itsekin.

Minulla sattui olemaan (en muista miksi) askartelulaatikossa pari pyöreää teräsrengasta, joista toiseen solmin pari pitkää pätkää hamppunarua. Narujen neljä päätä solmin pitsiruukun yläreunaan ja yhden ylimääräisen narun ruukun ympärille koristeeksi. Ja avot, nätti amppeli oli valmis. (Koristenaru tosin jäi kukan ruukkuun asettamisen yhteydessä jonnekin ja unohdin laittaa uuden. Mutta ehkä tässä joku päivä..:)

Skurar-ruukku, Ikea
Kommentoi
Lähetä kommentti