Tapaus tapas

sunnuntai 11. toukokuuta 2014
Flunssasta huolimatta minulla riitti perjantai-iltana energiaa väsätä miehelle ja itselleni pieni tapasillallinen, ja hyvä niin, sillä olenhan nyt kaksi päivää sairastellessa päässyt helpolla nappaillessani valmiiksi tehtyjä herkkuja. En ole varsinaisesti kovin kummoinen ruoanlaittaja ja omia reseptejä uskallan kokeilla tuskin koskaan. Enhän edes osaa sellaisia kehitellä. Mutta nyt olin positiivisesti yllättynyt parista tapaskokeilustani.
Tarjoiluni eivät olleet ihmeelliset, mutta nopeat tehdä ja maukkaat ne olivat. Irrallisten juustojen, hedelmien, kasvisten ja keksien lisäksi näpertelin juusto-viinirypäle-tikut, salami-verkkomeloni-tikut, serranokinkku-tuorejuusto-aurinkokuivattutomaatti-tikut, banaani-oliivi-juusto-tikut sekä oman suosikkini, kurkku-tuorejuusto-lohi-nöttösen.
Pyysin miestä rehellisesti kertomaan, mitä näistä kehtaisi tarjota vieraillekin ja banaani-oliivi-juusto-tikkuja lukuunottamatta kaikki saivat hyväksyvän vastauksen. :D Itse kyllä tykkäsin myös miehen hylkäämästä hieman jännemmästä makuyhdistelmästä, mutta se varmaan kertoo enemmän oudosta maustani kuin hyvästä ideasta.
Ystäville kiitos kauniista tarjottimesta! :)

Tänään on äitienpäivä ja haluankin lähettää paljon onnitteluja kaikille äideille ympäri maan. Äidit on parhaita! <3
2 kommenttia on "Tapaus tapas"
  1. Hyvä idea, kiitos! Banaani-oliivi.... noh, makunsa kullakin ;).
    Mistähän tuollaisen tarjottimen löytää? Sopii hienosti Kastehelmien kanssa, joita myös meiltä löytyy.

    VastaaPoista
  2. Kullakin juu ja toisilla (kuten minulla) välillä vähän oudompi. :D
    Tarjotin on Marimekon Fokus ja ainakin heidän nettikaupastaan löytyy, jos ei lähimmällä jälleenmyyjällä tai liikkeessä satu olemaan. Se on kyllä mainio sekä näkönsä että kokonsa puolesta. :)

    VastaaPoista