Lintu lähti lentoon

lauantai 10. toukokuuta 2014
Matkuksen kevätlehti ilmestyi tällä viikolla. Lehden aiheena on tällä kertaa muun muassa kevään juhlat ja siihen liittyen lehdestä löytyy myös koruasiaa. Sivulla 13 Matkuksen kultasepänliikkeet kertovat mallistoistaan ja aukeama ennen tätä kertoilee allekirjoittanut fiiliksiään korusuunnittelijan elämästä.



Jos joku halukas on jäänyt vaille postin kiikuttamaa lehteä, voi sellaisen napata mukaansa shoppailukierrokselta Matkus Shopping Centeristä. Suosittelen, sillä lehdessä on paljon muutakin kiinnostavaa sisältöä kuin tämä tietty henkilöhaastattelu. ;D


Nyt tämä lintu lentää takaisin petiin ja kiskaisee peiton korviin. Ärsyttävä kevätflunssa iski tällä viikolla ja ikäväkseni olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä väsyneemmäksi flunssa minut tekee. Eilisiltaan asti voimia vielä riitti, mutta tänään on kyllä jäänyt kaikki suunnitellut hommat tekemättä. Toivotaan, että kunnon yöunet ja flunssalääkkeet tekevät tehtävänsä ja huomenna olen taas töiden kimpussa ja tuttuun tapaan energiaa täynnä. (Joopa joo..:D)
Kommentoi
Lähetä kommentti