Kuumeilua

torstai 15. elokuuta 2013
Nyt on kuume ja kova kuume onkin! Ja sitä paitsi ei edes yksi kuume, vaan useampi kuume kerralla. Minuun iskivät nimittäin yks kaks yllättäin aivan pahimmanlaatuinen muuttokuume, remppakuume sekä sisustuskuume. Ainoa kuume, jota minulla ei tällä hetkellä ole, ja joka kuitenkin olisi hyvinkin suotava, on arkiaskareiden toteuttamiskuume. Sen puute aiheuttaa tätä nykyä suunnatonta keskittymiskyvyttömyyttä, ajanhallitsemattomuutta sekä aikaansaamattomuutta. Tai no.. oikeastaan tuo viimeisin ei täysin pidä paikkaansa, sillä olenhan hyvinkin huolellisesti saanut valmisteltua jo lähes täydellisyyttä hipovia remontointi- ja sisustussuunnitelmia sekä hankintalistoja niiden toteuttamiseksi. Myös puuttuvat tai vaihtoon menevät huonekalut on listattu tarkkaan, mukaan lukien keittiönpöytä, ja valmiiksi on jo katsottu uudet suosikit.

Ja ei, en ole aivan täysin tulossa hulluksi, kun olen yhtäkkiä kiskaissut tällaisen muutostentuulten vaihteen silmään, meillä vaan saattaa olla piakkoin edessä asunnonvaihto, jos kaikki menee niin kuin kovasti toivomme. Joten ehkäpä pääsen kohta tositoimiin kaikkine suunnitelmineni ja sitten kyllästytän teidät kaikki loputtomilla sisustushömpötyksilläni. Kyllä vain, senkin uhalla pidetään nyt peukkuja!


Ps. Aiheeseen liittyen äitini kehotti minua kirjoittamaan ylös toivelistaa, johon merkkaisin designtuotteita, sekä kirppistavaraa, joita äitini lupautui yrittämään bongaamaan hyvillä hinnoilla puolestani kaupoilla liikkuessaan. Lista on tällä hetkellä 38 toivetuotteen mittainen ja olen käyttänyt sen pohtimiseen aikaa vasta 10 minuuttia.. Tarkoittikohan äiti aivan tätä? Ja ylipäänsä ymmärsiköhän hän lainkaan, millaiseen soppaan hän juuri lupautui lusikkansa laittamaan..?
4 kommenttia on "Kuumeilua"
 1. Muista sit laittaa viesti heti, kun homma on selvä! Muakin täällä jännittää jo kovin. ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan varmasti. Voin helposti luvata, ettei se jää keneltäkään huomaamatta! Sen verran on nyt ajat jänniä ja odotusta täynnä. ;P

  VastaaPoista
 3. :D Terveisiä äidille! Eiköhän tuo tyttärensä tunne.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Eiköhän tuo tässä jo pikkuhiljaa ;P Ja jos äidiltä hetkeksi unohtuukin, niin aika nopeasti onnistun palauttamaan todellisuuteen. :D ❤

  VastaaPoista