Maailman paras mozzarellasalaatti

tiistai 20. elokuuta 2013

Tämä lounaaksi pikaisesti itselleni vääntämä annos ei ehkä ole visuaalisuudessaan Michelin-tähtiin oikeutettua tavaraa, mutta kyllä se makuelämyksenä on hyvinkin mainio. Olen viime vuosina oppinut tykkäämään avokadosta, mutta vasta tänä kesänä koin oikean ahaa-elämyksen, kun päivällisvieraana ystävän luona ollessani söin tätä herkkua.

Ohje on perin yksinkertainen, eikä siinä varmaan ole mitään uutta monellekaan tätä tekstiä lukevalle. Mutta jos yksikin mozzarellasalaatin ystävä löytää tästä minun tavoin oman uuden suosikkinsa, on reseptin jakaminen tehnyt tehtävänsä.

Salaattiin tulee siis tomaattia, avokadoa, mozzarellaa ja tuoretta basilikaa. Päälle heitetään sitruunaoliiviöljyä, balsamicokastiketta ja mustapippuria, jonka tämä nälkäinen kokkikolmonen unohti tänään laittaa omaan annokseensa.

Ja okei..tunnustan, että myös balsamicokastike puuttui, koska unohdin ostaa sitä. :>
Kommentoi
Lähetä kommentti