DIY, Rinsessan pieni laulukirja - kalenteriluukku 15

maanantai 15. joulukuuta 2014
Voi että minulla oli parina viime viikkona hauskaa, kun valmistelin veljentyttäreni nimiäislahjaa. Vanhemmat olivat toivoneet lastenlaulukirjaa, jossa olisi mukavia tuttuja lastenlauluja, joita voisi vauva-aikana laulella lapselle ja vähän myöhemmin lapsen kanssa. Meinasin ensin etsiä valmiin kirjan kirjakaupasta, mutta kun kuulin, että nuotteja ei kirjassa tarvitse olla, rohkaistuin toteuttamaan salaisen haaveeni itsekuvittamastani kirjasta.

Siispä keräsin kirjankansien väliin 10 veljeni ja minun lapsuuden suosikkilaulua ja piirtelin kullekin värssylle oman kuvansa. Hauskaa oli myös kirjan taittaminen, sillä en ollut aikoihin tehnyt tällaista täysin omaa projektia ilman rajoja. Naivistinen piirrosjälkeni istui yllättävän hauskasti kirjan sivuille, vaikka ensin sitä jänskäsin. Muutamat hymytkin se on tuonut kirjaa selailevien huulille. :D

Ehkäpä tämän projektin seurauksena uskallan seuraavaksi toteuttaa toiveeni omasta sarjakuvablogista, johon olen vuoden mittaan piirrellyt joitakin ruutuja.. Olkoon se vaikka ensi vuoden tavoitteeni piirustelun suhteen.

Rinsessan pieni laulukirja
2 kommenttia on "DIY, Rinsessan pieni laulukirja - kalenteriluukku 15"
 1. No nyt pääsee kommentoimaan :).
  Aivan superihana laulukirja!! Olet todella lahjakas.

  Vinkkaanpa samalla sulle parista tyypistä:
  http://nana-nanainen.blogspot.fi/

  http://www.helloruby.com/ ja tuon kirjan kirjoittaja Linda Liukas. Hän halusi tehdä lastenkirjan, muttei osannut (omasta mielestään) piirtää. Harjoitteli joka päivä 2 h piirtämistä ja kuvitus on nyt valmis.  Kohti unelmien toteuttamista!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, Tickler! <3 Ja kiitos mainioista linkkivinkeistä! Täytyy tutustua näihin huolella, näyttävät tosi kivoilta! :)

  VastaaPoista