Leppoisaa menoa Lintukodossa

tiistai 30. joulukuuta 2014
Ihanan leppoisaa menoa ollut viime viikon ajan. Ei ole tarvinnut kiirehtiä minnekään. On vaan saanut puuhastella ja olla öllöttää. Nauttia. Ystävien näkeminen on ollut mahtavaa. Ja se että voi lämmittää kupin kaakaota ja juoda sen päivänvalossa kotona ilman kiirettä.

Tänään ihastelin näitä kuun alussa synttärilahjaksi saamiani helmenharmaita Iittalan Teema-kuppeja. Olin haaveillut niistä jo pidemmän aikaa. Vaikkei keittiössämme ole avohyllyllä esillä muita astioita, halusin nostaa nämä kupit näkyville. Siellä ne muistuttavat siitä lämmöstä, rennosta menosta ja yhteisistä glögihetkistä, jota olemme viimepäivinä kokeneet.Teema-muki, Iittala (helmenharmaa 0,4l)
Eilen palasin jo töiden ääreen, mutta kun niitä on tehnyt kotoa käsin, tuntuu melkein kuin olisi vieläkin joululomalla. Hurjaa että huomenna juhlitaan taas vuoden vaihtumista. Vastahan edellinen alkoi. Toivottavasti taskukalenterin vaihto uuteen tuo taas tullessaan uusia kivoja juttuja. Ja tokihan se tuo, kun jaksaa aktiivisesti uskoa ja nähdä vähän vaivaa asian eteen. Mutta leppoisasti kuitenkin. Niin se elämä maistuu parhaalle.
Kommentoi
Lähetä kommentti