Viikontaitteen kohokohdat

maanantai 11. maaliskuuta 2013
Olipas niin mukava viikonloppu, että täytyy hetkeksi palata fiilistelemään sen hauskimpia hetkiä. Perjantaina (naistenpäivänä) minua muistettiin töistä kotiin saavuttuani tulppaanikimpulla ja herkkuruoilla leffan kera. Mikäpä sen mukavampi ja rentouttavampi tapa viettää perjantai-iltaa.

Lauantaina kävimme luistelemassa Kallavedellä Kuopion matkustajasataman luisteluradalla. En ollut luistellut ehkä neljään vuoteen, joten parikymmentä ensimmäistä metriä menivät hieman haparoiden. Tämän jälkeen meno onneksi normalisoitui ja heitimme (harvoin luistelevalle ihan passelin) seitsemän kilometrin lenkin aurinkoisessa pakkassäässä. Luistelun lopuksi joimme kaakaot hauskassa laivakahviossa. Kahvion toiminnasta vastaa Kuopion Roll Risteilyt.

Sunnuntaina oli vuorossa shoppailua, kun kävin ystäväni Hannan kanssa kurkkaamassa Matkuksen farkkutarjontaa. Mukaan tarttuivat yhdet pöksyt H&M:sta ja yhdet Carlingsilta, jonka pillifarkkuhyllyä on pakko hehkuttaa. Kuten kuvasta näkyy, löytyy liikkeestä rivi erivärisiä stretch-farkkuja, jotka muuten istuvat allekirjoittaneen iloksi joka puolelta kuin hansikas. Farkkujen ostaminenhan ei ole aina välttämättä kovin helppoa. Aina housut tuntuvat puristavan jostain ja toisaalle jää löysää, aivan kuin pöksyt olisivat pari numeroa liian suuret. Tämän vuoksi hyvän mallin löydettyäni saatan napata joskus housuja mukaan kahdet kappaleet. Vinkkinä kaikille: jos emmit kaupassa kahden farkkukoon välillä, ota aina napakampi. Tämä takaa sen, että farkut istuvat vielä viikonkin käytön jälkeen, eivätkä ole venähtäneet vääristä paikoista.

Mukavan sunnuntain kruunasi ystäväni Niinan kanssa koettu Intron Komediaklubin esitys, jossa Ismo Leikola nauratti yleisöä kahden setin verran. Ilta oli toteutettu yhteistyössä Magic Mondayn kanssa, joka on tänään maanantaina Kuopio-hallissa järjestettävä ainutlaatuinen hyväntekeväisyystapahtuma. Tapahtumassa nähdään muun muassa korismatsi, jossa Suomen mäkihypyn kovimmat nimet pelaavat muuta maailmaa vastaan. Lisäksi tapahtumassa voi nähdä urheilijoita, taikureita, koomikoita, sirkustaiteilijoita ja kuulla Lovexia, nähdä ilotulitus sisätiloissa ja paljon muuta mukavaa. Nyt äkkiä lippuja hankkimaan, jos mielit paikan päälle. www.facebook.com/LisaaHavujaChallenge

Huomenna on tiedossa lisää urheilua, kun menemme piiiitkästä aikaa katsomaan mäkihypyn maailmancupin Puijon kisoja. Sinne vaan mukaan kaikki hypyistä kiinnostuneet ja mukavasta yhdessäolosta nauttivat. Kisakylän sporttipuisto kun tarjoaa paljon muutakin mukavaa tekemistä, kokemista ja näkemistä. www.puijonkisat.fi

Aurinkoista ja urheilullista viikonalkua kaikille!
Kommentoi
Lähetä kommentti