Kiireaamun kampaus

maanantai 7. tammikuuta 2013
Olen ehdottomasti sitä mieltä, että palmikon keksijälle pitäisi antaa palkinto. Ja se, joka on alunperin hoksannut, että palmikoida voi myös tukkaa, ansaitsee täydet kymmenen pistettä. Ei nimittäin ole helpompaa ja nopeampaa tapaa loihtia aamun sotkusuortuvista salonkikelpoisia kuin erikokoiset ja eritavoin punotut letit.

Oma lettisuosikkini on tämä kiireaamun pelastava toispuoleinen waterfall-letti takaraivolle, jolla saa piristettyä pienieleisesti aukiolevaa tukkaa. Toisaalta waterfallilla voi tehdä näyttäviäkin lettikampauksia yhdistelemällä useita erikokoisia lettejä ristiin rastiin. Waterfall-letin tekeminen vaatii keskivertoa sorminäppäryyttä, mutta pienen harjoittelun jälkeen veden soljuvaa liikettä jäljittelevä waterfall onnistuu varmasti vähän tumpelommaltakin tukanlaittajalta.

Mainioita ohjeita letin tekemiseen löytyy netistä pilvin pimein (esim. klik), joten niillä en rupea ketään pitkästyttämään. Halusin vain muistuttaa, että tämän kiireaamun kaunokaisen hallitessaan saattaa säästyä monelta bad hair dayltä. ;)
Kommentoi
Lähetä kommentti