Sydäntälämmittävää

tiistai 15. tammikuuta 2013

Sain ystävältäni joululahjaksi sydämenmuotoisen lämmittävän lahjan, jota pidin sydämellisenä muistutuksena siitä, kuinka minusta välitetään ja kuinka minulla on aina paikka ystäväni sydämessä. Lahjakääreistä kuoriutui nimittäin kaksi kappaletta lämpösydämiä, jotka sopivat kaltaiselleni vilukissalle kuin nappi silmään.

Lämpösydämet on täytetty hyvän lämmönjohtokyvyn omaavalla suolaliuoksella, joka kirjaimellisesti on koko tuotteen suola. Pitkään lämpöisenä pysyvät sydämet lämpiävät ensimmäisellä käyttökerralla napsauttamalla geelissä kelluvaa pientä metallilevyä. Myöhemmin sydämet saa lämpimäksi keittämällä ne kattilassa tai vaikka kaatamalla vedenkeittimessä kiehutettu vesi astiaan sydänten päälle.

Kämmenten kokoiset sydämet mahtuvat paukkupakkasilla sukanvarteen tai lapasen sisään. Kotona niillä on ihana lämmittää kipeytyneitä lihaksia. Itse kärsin jatkuvasti niskan, hartioiden sekä yläselän lihasjumituksista, joten käytän sydämiä lihasten rentouttamiseen. Kaikkein mukavinta on sujauttaa sydämet nukkumaan mennessä selän alle kipeisiin kohtiin ja nukahtaa sydänten lihaksia rentouttavan lämmön vaikutukseen.
1 kommentti on "Sydäntälämmittävää"