Sunnuntain sokerittomat

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kun on suklaan suurkuluttaja ja karkkien paras kaveri, ja on mennyt hölmöyksissään uhoamaan, ettei aio syödä karkkia kolmeen viikkoon, on kolme vaihtoehtoa selvitä tilanteesta: sortua, kärvistellä tai muuttaa pelin sääntöjä. Päätin valita viimeisimmän. Eihän se oikeastaan edes ole huijaamista, jos alkuperäinen karkkilakon tarkoitus oli päästä eroon liiallisesta sokerihimosta, ja jos oikeiden karkkien sijaan syö nameja, joissa ei ole sokeria..vai mitä?

Niin tai näin, Pirkan sokerittomat salmiakit ovat silkkaa suussa sulavaa rakkautta!
2 kommenttia on "Sunnuntain sokerittomat"
 1. Ottamatta kantaa noiden karkkien makuun, kun niitä en (vielä) ole maistanut, mutta Huijaustahan toi on! :D

  Vähän on täälläkin karkin syönnin kohtuullistamisaatokset löystyneet. Idea oli, että yksi namipäivä viikossa. Karkkia max. 200g/yksi pussi/yksi patukka/yksi suklaalevy. No joo, enhän mä osta karkkia kuin kerran viikossa. Ja vain yhden pussillisen... Viime viikonloppuna Makuunista melkein kuudella eurolla, toissa viikonloppuna reilulla seitsemällä eurolla... Hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisihan tämä vähän huijaamisen puolelle kallistua..:D

   Minä en kyllä ymmärrä, mikä niissä leffavuokraamojen karkkihyllyissä on, kun liikkeistä ei ikinä pääse ulos alle 5 euron namipussilla! Vaarallisia paikkoja.. Vaikka lohdullista sinänsä, että muillakin on sama ongelma. ;)

   Poista