Aikamatka

tiistai 29. tammikuuta 2013
Voi jösses, jotta osaa ihmisellä olla paljon tekemistä, mutta vähän aikaa. Positiivista tosin on, että kaikki viimeaikainen aikaani vaativa tekeminen on ollut tosi melko ainakin suhteellisen hauskaa. Tällä viikolla saan syyttää pitkiä päiviä korukuvauksista, joita väännän töissä saadaksemme valmiiksi kevään kampanjalehden. Kyseiseen lehteen ja sen tekemiseen liittyy myös tämäniltainen kuvapostaus, sillä haluan ehdottomasti jakaa kanssanne osan rekvisiitasta, jota kuvauksissa käytämme.

Rakastan kauniita esineitä ja vielä enemmän kauniita esineitä, jotka ovat lisäksi myös vanhoja. Ajanpatina vain on niin kaunista, ettei sitä kyllästy koskaan katselemaan. Silmää miellyttävää ajanpatinaa pystyy saamaan esineisiin helposti keinotekoisestikin, mutta kaikkein kauneinta siitä tekee ajatus kaikista niistä vuosista, joita esine on ehtinyt nähdä. Kuvauksissa käytimme esineitä, joiden ikä lähenteli isovanhempieni kunnioitettavia ikävuosia ja tavaroita kuvauksiin haaliessani osa ajasta menikin puhtaaseen ihmettelyyn ja ihasteluun.

Valmiit kuvat kauniine koruineen julkaistaan toukokuussa ja ne putoilevat korulehden muodossa jälleenmyyjiemme jakamina postiluukuista ympäri Suomen. Nyt voitte kuitenkin tehdä pienen aikamatkan menneisiin vuosikymmeniin kurkkaamalla esinemaailmaan, jota olen saanut ihastella ja hypistellä viime päivinä oikein sydämeni kyllyydestä.

Kommentoi
Lähetä kommentti