Uusi vuosi, uudet kuteet

sunnuntai 6. tammikuuta 2013
En ole alennusmyyntien suurin fani. Ei siis sillä, ettenkö pitäisi alennetuista hinnoista ja hyvistä alelöydöistä! Vaan olen vain oikeasti melko laiska shoppailija ja ruuhka sekä pitkät sovitusjonot ahtaissa ja kuumissa vaateliikkeissä eivät sovi yhteen tiettyjen asioiden edessä kärsimättömän luonteeni kanssa.

Tänään alkuillasta kuitenkin rohkaisin mieleni, nappasin mukaani joulupukilta saamani BikBokin lahjakortin ja suuntasin Matkukseen. Ihmisiä oli mukavasti liikkeellä näin pyhäpäivänäkin, ja siksi muistinkin, miksi kauppakeskuksessa shoppailu on niin kivaa: pahoja ruuhkia ei synny, kun ihmiset hajaantuvat eri puolille kauppakeskusta, ja jos vaikka jossain jonoa olisikin, voi käydä ensin läpi viereisen liikkeen ja palata hetken päästä tilanteen rauhoituttua toiseen.

BikBokin kierroksen saldo oli hyvä. Löysin alesta neuleita, pari toppia sekä housut, jotka nähdessäni en ollut uskoa silmiäni, sillä olin suunnitellut sellaisten olevan yksi diy-tehtävistäni lähitulevaisuudessa. Vaikka samanmoiset olisivatkin olleet toteutettavissa myös omin käsin, en millään voinut jättää pöksyjä kauppaan, sillä jo pitkään sellaisista haaveiltuani ja kiireisen arkeni tuntiessani en malttanut jäädä odottamaan kevääseen, vaan halusin päästä vetämään niittikaunottaret jalkaani saman tien.
Amadeusta uudet housut eivät kiinnostaneet tippaakaan. Sen sijaan syliin pääseminen oli ehkä maailman kovin juttu.

Tämänkertainen alennusmyyntikokemus olikin siis oikein onnistunut, minkä myötä sain pienennettyä ale-kammoani aimo annoksen. Ihanaa sunnuntai-iltaa ja viikon alkua kaikille!
Kommentoi
Lähetä kommentti