Kosmetiikkakokeilu nro 1

maanantai 26. marraskuuta 2012
Minulla on todella kummallinen tapa hamstrata kosmetiikkanäytteitä. Aina jos näen lehden välissä voide-, meikki- tai hiusainenäytteen, minun on pakko ottaa se talteen. Joka kerta näin tehdessäni myös uskottelen itselleni, että tämän näytteen käytän varmasti mitä pikimmiten. Näinhän asia ei tietenkään oikeasti ole.Päätin vihdoin hyödyntää kiitettävän kokoiseksi paisunutta näytevarastoani ja tehdä pienen postaussarjan, jossa esittelen yhden näytetuotteen kerrallaan  ja kerron käyttökokemukset tuotteesta. Näin yötä vasten sarjan aloittaessani valitsin kokeiluun Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit -pesugeelin. Tuote on mustapäiden sekä ihon epäpuhtauksien poistoon ja ennaltaehkäisyyn tarkoitettu kasvonpesuaine. Geeli sisältää aloe veraa sekä kamomillauutetta, jotka rauhoittavat ihoa. Tuotteen luvataan puhdistavan iho kuivattamatta sitä.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash


Puhdistusgeeli tuoksui luvatusti raikkaan greippiselle, mutta kylläkin omaan makuuni vähän liianki voimakkaalle ja imelälle. Hieman turhankin voimakkaisiin puhdistaviin, kuorivia rakeita sisältäviin pesuaineisiin tottuneelle pehmeä, voidemainen puhdistugeeli vaikutti ensikosketukselta tehottomalta, mutta kasvojenpesun jälkeinen tunne oli oikeastaan aika miellyttävä. Iho näytti ja tuntui puhdistuneelta, mutta normaalilta kasvojenpesun jälkeiseltä ihon kuivuuttaan kasaan kuroutumisen tunteelta vältyin lähes kokonaan. Ehdottomasti ihoni pyytää pinnalleen vielä kasvovettä ja kosteutusta silmänalusille, muttei läheskään niin voimakkaasti kuin yleensä.

Tätä tuotetta voin suositella muillekin sekaihoisille, joilla etenkin näin kylmempien kelien oville kolkutellessa on riesanaan voimakas ihon pintakuivuminen. Tunne kasvoilla on raikas, puhdas ja ihanan keveä.
Kommentoi
Lähetä kommentti