Puolikas Pyhäinpäivä

lauantai 3. marraskuuta 2012
Tänään oli tarkoitus mennä ostostelemaan Matkukseen porukalla Joensuusta ja Oulusta saapuneiden viikonloppuvieraidemme kanssa. Perjantai-illan valvominen kuitenkin pitkitti aamu-unia pitkälti yli puolenpäivän, joten lopulta ehdimme vain pyörähtää paikan päällä ennen sulkemisaikaa. Tarkoitus oli myös käydä maistelemassa Bella Roman italialaisia herkkuja, mutta valitettavasti keittiö oli jo sulkemassa, kun yritimme viime hetkellä pujahtaa ravintolaan. Joko jollakulla muulla olisi jaettavana kokemuksia kyseisestä ravintolasta?

Core Lifestylessa testattu iPad mini sopi hyvin naisen käteen. Näytössä on juuri riittävästi kokoa netissä surffailuun ja vaikka blogin kirjoittamiseen ja lukemiseen. ;)

Bella Roman herkullisen näköiset pizzat jäivät testattavaksi toiseen kertaan.
Kuopion nuorisokuoron säestämänä teimme muutamat pakolliset päivittäistavaraostokset ja suuntasimme nälkäisinä kohti Kuopion keskustaa. Lopulta päädyimme syömään Memphisiin, josta saimme lennosta napattua ainoan varaamattoman pöydän. Räntäsateisen pyhäinpäivän loppu sujuikin leppoisasti ravintolassa herkutellen ja kotona leffaa katsellen.


Huomenna olisi tiedossa vielä viimeinen päivä Matkuksen avajaishälinää. Jospa tällä kertaa lähtisi ajoissa liikenteeseen, jotta ehtisi nauttia jonkin uuden ravintolan ruokatarjonnasta ja saisi vihdoin aikaiseksi pyörähtää vähän vaatekaupoillakin..
Kommentoi
Lähetä kommentti