Yksityiskohtia

keskiviikko 7. marraskuuta 2012
Pidän korkokengistä ja käytän niitä lähes päivittäin. Kuitenkin piikkikorkoja olen vältellyt niin kauan kuin muistan, joten kuvan varsin tavallinen korkkarimalli on aivan uusi omassa kenkäkaapissani. Nykyään hillitty platform miellyttää silmää ja päkiäkin kiittää, kun pituutta ja ryhtiä olemukseen ei tavoitella pelkästään kannan koron pituudella.
Pieni annos pääkalloja piristää aina. ;)
Viime viikolla Biancosta hankkimani pienin pääkalloin viimeistellyt kengät pääsevät huomenna käyttöön ensimmäisen kerran. Starttaamme nimittäin auton jo heti aamusta ja suuntaamme kohti Helsinkiä ja Finlandia-taloa, jossa järjestetään vuotuinen NRJ Fashion Night. (Aiemmin nimellä NRJ Fashion Awards.) Musiikintäyteinen gaala tarjoilee kaksi muotinäytöstä. Toinen on kaupallinen näytös tunnetuille huippubrändeille ja toinen perinteisestä NRJ Fashion Awards -palkinnosta kilpaileville nuorille suomalaisille suunnittelijoille.

Vaikka työni puolesta tunnettujen brändien näytös on varsinainen syyni suunnata paikalle, odotan ehkä vieläkin enemmän nuorten suunnittelijoiden näytöstä. Designissa minulle tärkeintä ovat esteettisyyden ohella toimivuus sekä ennen kaikkea oivaltavuus ja tuotteen seuraavalle tasolle nostavat tarkkaan harkitut, pienet, mutta sitäkin tärkeämmät yksityiskohdat. Toivon ja uskon näkeväni huomenna catwalkilla aimoannoksen näitä kaikkia. Hyvin muotoillun esineen, vaatteen tai asusteen kohdatessani saatan innostua joidenkin mielestä käsittämättömän kummallisista asioista. Esimerkiksi eilen Core Lifestylessa Bowers & Wilkinsin loistavia P2- sekä P5-kuulokkeita kokeillessani innostuin erittäin asiallisen soundin ohella ehkä vieläkin enemmän kuulokkeiden säilytyskotelosta. Kotelo oli kaunis, helppo ja yhdistettynä kotelon sisään käyttökokoaan puolet pienempään kokoon taittuviin kuulokkeisiin varsin oivaltava kokonaisuus.
Tokihan muotigaalaan mennessä on täytynyt vähän pohtia omaakin asua ja siihen liittyen yllä on pari kuvaa asuni yksityiskohdista. Koko asun esittelen seuraavassa kirjoituksessani, kun kertoilen kuulumiset Fashion Nightista. Ensi kerralla bloggaillaan siis muodin merkeissä.
2 kommenttia on "Yksityiskohtia"
 1. Tänään kävin eka kertaa Matkuksessa. Keskellä viikkoa ja keskipäivällä siellä oli tosi rauhallista.Aika monia samoja ketjuliikkeitä oli kuin Kuopion keskustassakin... Muutamia uusia tuttavuuksia myös. Nuoret ostajat oli hyvin huomioita kauppojen tavaravalikoimissa.

  Muutama mekko tarttui matkaan, mutta kenkäkaupat piti kiertää tällä kertaa, koska ne ovat paikkoja, josta saattaa lähteä mukaan popoja, vaikka ei olisi muka mennyt muuta kuin katselemaan!!!

  Mielenkiintoista nähdä ja kuulla muotigaalasta.
  Mukavaa reissua sinne:)

  RA

  VastaaPoista
 2. Haha, joskus sorrun itsekin siihen virheeseen, että pujahdan kenkäkauppaan "vain katselemaan". Aivan kuin muka pystyisin vastustamaan täydellisen näköistä kenkäparia. Tuplavirhe on sovittaa kenkiä, sillä kenkien vielä kaiken lisäksi tuntuessa hyviltä on tyhjin käsin paikalta postuminen melko haastavaa. :D

  VastaaPoista