VIHDOIN!

torstai 1. marraskuuta 2012


VIHDOIN! Matkus Shopping Centerin avajaiskamppis sen sanoi! Kuulun niihin kuopiolaisiin, jotka ovat odottaneet enemmän kuin paljon ja kauemmin kuin kauan, että saisimme Kuopioon vähän uutta virtaa ja elämää uusien putiikkien ja niiden myötä uusien shoppailumahdollisuuksien muodossa. Olen itse jopa jättänyt tänä syksynä syysvaatekaapin täydennyksen ja päivityksen väliin lähes kokonaan, sillä päätin löytää uusia ihastuksia uusien liikkeiden ja näin ollen Kuopiossa uusien brändien myötä. Ajan kanssa suoritetun kauppoihin tutustumisen aion suorittaa avajaishälinöiden (edes himpun verran?) hellitettyä.

Mutta ensin tietysti itse avajaisiin.

Aamulla oli vilinää, kun ovet avautuivat ensi kerran. Asiakkaat toivotettiin tervetulleiksi kera koko kauppakeskuksen henkilökunnan antamien aplodien.
Kävin päivän päätteeksi nappaamassa iltaeväät Hanko Sushista. Aivan taivaallisia herkkuja ja vihdoinkin Kuopiossa!

Biancossa kävin ostoksilla ensi viikon työreissua varten. Minua palvellut myyjä oli todella miellyttävä ja ammattitaitoinen. Kiitokset hänelle avusta oikean kenkäparin valinnassa.
ihana ANNA PUU!

Nimmarijonoa riitti, mutta sainpas minäkin haettua omani.
Minulla oli tänään kunnia tavata ensimmäisen avajaispäivän artisti, ihastuttava, kaunis ja upeaääninen Anna Puu. Annan laulu oli livenä vielä vaikuttavampaa kuin moneen kertaan läpi kuuntelemillani levyillä. Eihän siinä voinut yleisö muuta kuin hymyillä ja nauttia katsoessaan pirteän, nykyään punapäisen artistin esiintymistä. Biisilistalla oli joitakin vanhoja suosikkeja, mutta myös kappaleita Annan uudelta, noin viikko sitten ilmestyneeltä albumilta. Harmi ettei oma suosikkini, Mestaripiirros, ollut listalla. Se olisi ollut mahtavaa kuulla livenä!

Musiikkinautinnon jälkeen sain hetken jututtaa Annaa ja pyörähdimme siinä samalla pikku kierroksen kauppakeskuksessa. Kävimme korukaupoillakin, jossa Annan mukaan tarttui kuopiolaisen Lumoava-brändin koru, Eelis Aleksin suunnittelema Finlandia-rannekoru. Mukavaa, että Anna vei palan Kuopiota mukanaan. :)
Aivan kuten toivoin ja arvelin, on uusi kauppakeskuksemme pullollaan kauniita asioita nähtäväksi, koettavaksi ja ylle puettavaksi. Helpotuksen huokaus siitä, että tämän tytön kohdalla onneksi arjesta aiheutuvat rajalliset ajalliset, tilalliset ja taloudelliset resurssit toimivat kaiken kauneuden keskellä silloin tällöin kadotusuhan alla painiskelevana järjen äänenä. Mutta saas nähdä, kuinka käy, kun ensi kerran kipaisen paikan päälle oikein tositarkoituksella. Ainakin niitit, paljetit, vetoketjukoristeet, kuviosukkahousut, korkokengät ja aina yhtä vastustamattoman ihastuttava nahka (olipa kyseessä sitten kengät, laukku, käsineet, takki tai vaikka housut) saattavat tuottaa pientä hypistelyhalukkuutta. Kunpa ne eivät vain kaikki huutaisi yhtä aikaa nimeäni. ;)

Joko olette ehtineet pyörähtämään uudessa olohuoneeksikin kutsutussa kauppakeskuksessamme? Bongasikos joku Anna Puun? Itse ainakin hymyilen vieläkin, niin mukavaa oli tänään ja tästähän tämä vasta alkaa!


Kommentoi
Lähetä kommentti