Miestenpäivä 19.11.2012

maanantai 19. marraskuuta 2012
Viettikö kukaan tänään kansainvälistä miestenpäivää? Itse en ennen tätä päivää rehellisesti sanoen ollut kyseisestä juhlasta kuullutkaan, vaikka sitä on juhlittu ympäri maailman jo vuodesta 1999. Wikipediasta tietoja kaivellessani opin, että miestenpäivän juhlinnan tavoitteena on kiinnittää huomiota miesten ja poikien terveyteen, sukupuolten välisten suhteiden parantamiseen, sukupuolisen tasa-arvon edistämiseen ja myönteisten miesroolimallien korostamiseen. Miestenpäivänä kiinnitetään huomiota miehiin kohdistuvaan syrjintään ja juhlitaan tapahtunutta edistystä ja saavutuksia, kuten miesten panosta yhteisöihin, perheisiin, parisuhteisiin ja lastenhoitoon. Ei siis mikään turha päivä!

Oman miestenpäiväni vietin töiden jälkeen Matkuksessa äidin apuna hänelle pikkujouluvaatteita shoppaillen. Lopulta kaikki putiikit kierrettyämme Companys pelasti päivän ja äiti pääsee juhlimaan pieniä jouluja uusissa Tiger of Sweden -farkuissa sekä kauniissa paitapuserossa. Ja löytyihän siinä lomassa itsellenikin kaulahuivi sekä niittivyö Lindexiltä ja nahkarukkaset talven pakkasia silmällä pitäen Laukkukeskuksesta.

En kuitenkaan täysin unohtanut kotona odottavaa miestäkään, jolle vein yllätykseksi meidän molempien ylivoimaiseksi suosikiksemme nousseita Hanko Sushin California-makeja. Olenko jo muistanut mainita, miten taivaallisen hyviä ne ovat!? Täällä miestenpäivänvietto jatkuu vielä yhteisellä elokuvahetkellä (kun en vielä viikonloppuna saanut elokuvista tarpeekseni;D) ja ehkäpä siihen samaan soppaan voisi vielä yhden pää/hartiahieronnan heittää, niin saa sitten itsekin niskajumitukset pois, kun on sitä seuraavan kerran vailla. ;)

Mukavaa miestenpäivän loppua kaikille!

Taivaallisia California-makeja Hanko Sushista

Kommentoi
Lähetä kommentti