Ripset ojennukseen

maanantai 5. marraskuuta 2012
Voitteko kuvitella, että joku jännittää ripsivärin laittamista silmiinsä? Hullultahan se kuullostaa, mutta loppuaan lähentelevä lähes puolen vuoden yhteiselo Xtreme Lashes -ripsipidennysten kanssa aiheutti tänään oikeasti päänvaivaa kaupan ripsarihyllyllä. Olen siis kuukausien ajan nauttinut ihanasta huolettomuudesta, kun aamun silmämeikkirutiiniin on kuulunut tasan 15 sekuntia ripsien harjaamista. Nyt tämä ihanuus alkaa olla ohi ja alan opetella takaisin ripsarin, rajausten ja luomivärin ihmeelliseen maailmaan.

Päätin jättää pidennykset talven ajaksi, jotta omat silmäripset saavat vähän lepoa. Olen myös oikeasti alkanut kaipaamaan näyttäviä silmämeikkejä ja siinä toinen syy pidennyksistä luopumiseen. Elämä siis tosiaan helpottui pidennysten myötä, mutta toisaalta se myös hankaloitti meikkaamista ja laiskisti minua. Ripsiväriä en pidennysten kanssa ole käyttänyt lainkaan ja rajauksia vain juhlissa. Luomivärin levittäminen ilman rajauksia tuntuu jotenkin turhalta, joten sekin on saanut pidennysten takia jäädä. Suurin syy silmämeikin käyttämättömyyteen on kuitenkin meikinpudistamisen hankaluus. Rajauksia on lähes mahdoton poistaa hellävaraisesti ripsien juuresta, mutta kuitenkin meikki pitäisi saada pois. Ainoa keino on hangata silmäluomea ja ripsiä, mutta sitä ei kuitenkaan saisi tehdä, jotteivät pidennykset kärsi ja mene huonoksi ennen aikojaan..

Lähdin tänään ripsiväriostoksille vakuuttuneena siitä, että kiikutan kaupasta laukuntaskussa kotiin - itselleni uuden tuttavuuden, mutta jo edellisen sukupolven suosikkituotteen - kakkumaskaran. Luin jostain, että sillä on kätevä paikkailla viimeisiään vetelevien pidennysten aukkoja ja ripsarin määrää säätelemällä saa vaihdeltua tyyliä tilanteen mukaan. Lopulta kuitenkin jänistin kaupassa kakkumaskaraan tarttumista ja myyjän suositusten myötä mukaan lähti Maxfactorin False Lash Effect vedenkestävänä versiona. Noh..eihän se nyt varsinaisesti uusi tuttavuus ole, kun sitä olen ennen pidennyksiä käyttänyt niin kauan kuin muistan, mutta kyllä vaan silti jänskättää. Pidennysten tuottamaa vauefektiä on varmasti turha lähteä uudella maskaraputkilolla tavoittelemaan, mutta jospa tuote edes vähän helpottaisi kauniista ripsistä luopumisen aiheuttamaa tuskaa. :D


Onko joku muu kokeillut tätä tuotetta ja millainen tuote on mielestänne käytössä? Sen muistan False Lash Effectista, että suuren ja siksi hieman kömpelön harjan käyttö vaatii totuttelua, jottei puolet väristä ole ripsien sijaan silmäluomilla. Itse pystyn aitoja ripsarikokemuksia jakamaan vasta kun viimeinenkin tekoripsi on irronnut elämänkaarensa loppupäähän matkanneen oikean silmäripsen mukana. Onneksi tässä on siis vielä hetki aikaa harjoitella aamumeikkaamista. Herätyskellon joudun kyllä säätämään valitettavasti soimaan hieman totuttua aiemmin. Aion myös yrittää nousta kellonsoittoon! Melko varmastihan kellon säätäminen tarkoittaa vain kahta kymmenenminuutin lisätorkutusta, vielä aiempaa kiireisempiä aamutoimia ja närkästyneeseen sävyyn annettua lisäpalautetta vieressä tuhisevalta puolisolta.. Aamut ne vain eivät ole minua varten, mutta lupaan kuitenkin yrittää!

Hei muuten, ei kukaan sattuisi olemaan sen verran viherpeukalo, että osaisi sanoa, onko aivan toivoton yritys saada tuollainen kaksivärinen muratti juurtumaan vesilasissa? Oksa on nyt melko kauan lillunut Vernassa ruokapöydällämme, mutta mitään edistystä ei ole tapahtunut! Onnistuin pelastamaan tämän ainokaisen oksan alkukesästä istuttamastani ja loppukesästä pystyyn kuolleesta muratista ja haluaisin kovasti kasvattaa siitä uuden kasvin olkkariimme. Liekkö se edes mahdollista..?


Kommentoi
Lähetä kommentti