Paluu arkeen

sunnuntai 4. marraskuuta 2012
Se on nyt uusi kauppakeskus saatu kunnialla avattua. Ja kuten odotus oli, porukkaa riitti jokaiselle avajaispäivälle ruuhkaksi asti! Onneksi kuitenkin kaikki sujui hyvin, ja vaikka liikenne takkuili välillä rajustikin, onnettomuuksilta vältyttiin. Kiitos tästä kuuluu kaikille avajaisten aikana turvallisuudesta vastanneille työntekijöille. Omiin korviini ei ole itseasiassa kantautunut edes pienintä kompurointia tai pyörtymisvaaraakaan, vaikkeivät sellaiset missään nimessä ole tavattomia tämänkaltaisessa avajaisten aikaansaamassa ihmispaljoudessa. Tyytyväisinä ja hymyissä suin voimme siis siirtyä avajaishälinöistä arkiaskareisiin. :)
Tänään valmistauduin omaan ostoskierrokseeni hieman paremmin ja saavuin kauppakeskukseen hyvissä ajoin. Kierroksen aloitimme kaveriporukalla Jungle Juice Barista, josta nappasimme mukaan värikkäät, raikkaat ja ennenkaikkea maukkaat smoothiet. Omassani maistui mansikka ja banaani, suosikkismoothiemakuni, nam! Smoothieiden voimalla lähdimme vaateostoksille ja kuten aiemmassa postauksessani aavistelinkin, mukaan lähti niitein koristeltuja toppeja sekä matalavartiset bootsit ja pari pitkähihaista peruspaitaa. Ostokset lähtivät mukaan Suomen ensimmäisestä BikBokista sekä Kuopioon kauan kaivatusta New Yorkerista.

Tänään tapaamani viikonlopun ajan avajaiskansaa pirteillä juonnoillaan viihdyttänyt Ellen Jokikunnas oli livenä aivan yhtä iloinen, rento ja hauska kuin telkkarissakin. Myös Elleniä kiitimme kuopiolaisen Lumoava-brändin korulla. Ellenin rokahtavaan tyyliin sopivasti kaulalle valikoitui Eelis Aleksin suunnittelema Kuningatar-riipus, yksi omista suosikeistani. Ellenillä on mielestäni mahtava taito ottaa innostavasti kaikenikäinen yleisönsä ja tänään apuna olivat myös avajaisten halittavimmat hahmot, hauskat eläinmaskotit.
Herrat Tatu ja Patu
Huomenna koittaa paluu arkeen ja sen myötä blogini ottaa selkeämmän suunnan kohti blogikuvauksessani luvattuja aiheita. Luvassa on siis juttua tyylistä, kauneudesta sekä sisustamisesta, mutta myös monesta muusta. Jonkin verran tulen hyppelemään myös muodin puolelle, sillä jo heti ensi viikolla järjestetään varmasti yksi vuoden odotetuimmista muotigaaloista ja olen siellä mukana työn merkeissä. Mutta nyt unille hop, jotta jaksetaan aamulla nousta ajoissa töihin.
2 kommenttia on "Paluu arkeen"
 1. Kiitos taas pauliinaK!!

  Iiihania kuvia ja napakan ytimekkäitä, kivoja ja osuvan kuvaavia tekstejä:)

  Jään innolla odottamaan seuraavia juttuja!!!

  Tällä viikolla menen keskellä arkipäivää katsomaan, josko tuonne kaupoille mahtuisi ilman ruuhkaa. Toivottavasti jotain tavaraakin on loppuviikon ostoryysiksen jälkeen tarjolla;)
  Oli niin herkullisen näköisiä kuvia, että varmaan jotain suuhunpantavaakin varaudun maistelemaan.
  RA

  VastaaPoista
 2. Kiitos RA. :) Vinkiksi sanon, että aikaa kannattaa varata hieman enemmän, kuin uskoo visiittiin kuluvan. Tämä juuri ihmispaljouden vuoksi, mutta myös siksi, että kokemista ja näkemistä riittää, ja jotta ehtii keskittyä aiottuun asiaan, on oltava aikaa. Itselläni ekat reissut Matkukseen menivät ihmetellessä, mutta tutustumisen jälkeen alkoi päästä vauhtiin ja pääsi jo ostostelemaankin. :D

  Toivottavasti löydät mukavia juttuja kauppakeskuksesta ja mikäli olet sushin ystävä, poikkea ihmeessä Hanko Sushiin..paitsi jos et halua jäädä koukkuun. ;)

  VastaaPoista